Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Czy pompki dają jakieś efekty?

kkrzys

Wysłana - 19 grudnia 2005 19:50    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Od paru dni robie pompki i nie wiem czy one dają jakieś efekty, macham też hantelkami 4kg, kiedy mi sie przypomni.
Ps. mam 14 lat

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 grudnia 2005 19:54 
W większości przypadków polecamy:

Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

akk0

Wysłana - 19 grudnia 2005 19:54    Edytuj Cytuj
Co za koleś... Pompki są tylko po to, żeby dobrze wypaść w wojsku na zbiórce, nic poza tym:D Zastanów się na 2 raz o co się pytasz...

Wyważona dieta, to ciasteczka w obu rękach.
Zrobić coś z niczego.. ?!
[http://www.sfd.pl/TEST%3A_Zrobi%C4%87_co%C5%9B_z_niczego.._MaSa_by_akk0_!-t592374.html]
Zapraszam serdecznie.

Seba81

Wysłana - 19 grudnia 2005 19:55    Edytuj Cytuj
zawsze coś tam dają, możesz smiało sobie pompować i ćwiczyć tymi hantlami, popatrz w atlasie jak wykonywać ćwiczenia na poszczególne mięśni, a za 2 lata będziesz mógł zaczynać treningi na siłowni i będziesz miał już jakieś przygotowanie jak wytrwasz w tym, tylko się nie przemęczaj za dużo

"pozdrawiam wszystkich sympatyków hibernacji"
endo klub
kiedyś kulturystą trzeba było się urodzić teraz jest megabol
Znawca -

Leon23

Wysłana - 19 grudnia 2005 20:20    Edytuj Cytuj
akk sam sie zastanow zanim cos napiszesz bo pleciesz bzdury. Pompki pomagaja w rozwoju miesni klatki piersiowej jak rowniez tricepsow. Co prawda ten rozwoj nie jest az tak owocny jak na silowni ale w twoim wieku w zupelnosci wystarczajacy. Poczytaj troche trening domatora tam masz rozpisane jak wykonywac cwiczenia ile seri itp.
Pozdrawiam

Leon23

akk0

Wysłana - 19 grudnia 2005 20:29    Edytuj Cytuj
W tym wieku to idz z chłopakami pograć w piłkę, a nie się za ćwiczenia bierzesz. Jeszcze będzie czas żeby się tym zająć. Jeszcze 2-3 lata i możesz śmigać;)

Leon dla mnie to troche dziwne, że się w wieku 14 lat zaczyna ćwiczyć, no ale tymi pompkami to się chłopak przecież nie zakatuje;) Fakt faktem, że pomoże mu to w późniejszym czasie. Jeśli chce ćwiczyć niech ćwiczy, przecież mu tego nie zabronie. Powodzenia.

Zmieniony przez - akk0 w dniu 2005-12-19 20:34:44

Wyważona dieta, to ciasteczka w obu rękach.
Zrobić coś z niczego.. ?!
[http://www.sfd.pl/TEST%3A_Zrobi%C4%87_co%C5%9B_z_niczego.._MaSa_by_akk0_!-t592374.html]
Zapraszam serdecznie.

Neptune

Wysłana - 19 grudnia 2005 20:40    Edytuj Cytuj
Ja tam jestem za tym ze cos daja. W tym wieku mozesz spokojnie robic sobie pompeczki w paru seriach po max i na przyszlosc bedziesz mial piekne przygotowanie do pozniejszych treningow. Z 10 zaczniesz robic po jakims czasie 50 czyli sila idzie do tego cwiczysz tricepsa i bicepsa tez mozesz ale te 4 kg hantelki nie satrcza Ci na dlugo. Tylko nie rob podstwawowego bledu czyli np 50 powtorzen bo to istna przesada rob serie z liczba powtorzen powyzej 10 do tak 16 ladnie sie bedzie wszytsko pompowalo:)
Wlasnie oprocz klatki rozwijaja sie miesnie tricepsa i barkow

PhOeNiXx

Wysłana - 19 grudnia 2005 20:42    Edytuj Cytuj
www.kulturystyka.pl/atlas tu znajdziesz ten trening domatora, a pompki dają szczególnie wykonywane w rózny sposób (wąsko, szeroko, na krzesłach itp.) także powodzenia. W tym wieku to wystarczające w zupełności. Pozdrawiam.

SFD rzondzi :D

kkrzys

Wysłana - 19 grudnia 2005 22:01    Edytuj Cytuj
dzięki za odpowiedzi ;)

karabud

Wysłana - 19 grudnia 2005 22:52    Edytuj Cytuj
Umiejętnie robione pompki moga dać tyle samo co wyciskanie. Ale koleś ty myslisz, że parę dni coś zrobi??T

LKWW

Wysłana - 19 grudnia 2005 23:38    Edytuj Cytuj
pompki są bardzo dobre

Lancelot56

Wysłana - 20 grudnia 2005 08:34    Edytuj Cytuj
Rób pompki! Napewno jakichs super efektów po nich nie będziesz mial, ale napewno troche się wzmocnisz, i w niczym Ci one nie zaszkodzą.

Ból to cena za to co dobre...

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Czy pompki dają jakieś efekty?

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.