Nigdy nie słyszałem o sprzęcie Rocky, więc się nie wypowiem, ale za to używam sprzętu Mastersa, tak jak cały klub, do którego chodzę. Sprzęt tej marki jest bardzo chwalony i godny swojej ceny. Polecam rękawice wykonane ze skóry naturalnej. Starczą na długo ;)
1253555972000
OloKK www.olokk.pl
Wysłana - 21 września 2009 20:02
Masters w swoim przedziale cenowym zazwyczaj zbiera dobre recenzje, z krytyką ich rękawic si jeszcze nie spotkałem, same pozytywy.
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR: 2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie
Ja też nie słyszałem o takim sprzęcie pewnie coś nowego, ja bym wybierał raczej masters, everlast czy adidasa ;p
" IM WIĘCEJ POTU NA TRENINGU, TYM MNIEJ KRWI NA RINGU "
1253558221000
Blacha91
Wysłana - 21 września 2009 20:46
wiekszosc trenerow ma znizki w mastersach np ja kupilem krs 1 rekawice za 95 zl :> a wsklepie chyba120zl..
Ignorante juris nocet
1253558814000
The-Reaper
Wysłana - 21 września 2009 20:57
Cóż, o tej firmie nigdy nie słyszałem a interesuję się sprzętem i dużo czasu spędzam w sklepach... Na twoim miejscu bym nie kupował. Jeżeli w tym sklepie jest też sprzęt Everlasta, to raczej na niego się zdecyduj, jest drogi, ale wart ceny. Testowałem wiele rękawic, piąstkówek i ogólnie sprzętu Everlasta i jeszcze nigdy się na nim nie zawiodłem. Jest to sprzęt najwyższej jakości ( no chyba że kupujesz jakąś chińską podróbkę ).