Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Wiesz ja osobiscie nie spotkalem sie z stosowaniem blokerów podczas kuracji , ewentualnie odbloki po kuracji.Mysle ze tego typu sprawy w trakcie kuracji stosuje sie tylko na profesjonalnym poziomie -gdzie wszystko musi byc na cacy a definicja i twardosc na najwyższym poziomie.Pamietam takie cykle rozpisane przez niejakiego DR.HATFIELDA -podzielone byly na dwie fazy kazda po kilkanascie tygodni . Te cykle byly przeznaczone dla zawodowców i na podstawie cyklów jaie robia tu ludzie na forum to dawki byly OGROMNE -JAK JESTES CIEKAW TO JUTRO ZAMIESZCZE TAKIE KURACJE JAKO CIEKAWOSTKE-BO MAM NADZIEJE ZE NIKT NORMALNY TEGO NIE WYPROBUJE .
marcopolo
marcopolo
1016435360000
SFD
Wysłana - 18 marca 2002 21:45
Jasne, tylko dopisz "ciekawostka", bo jakiś doktor zobaczy...
Mateusz Pazdan Administrator
1016484322000
Gochan ZASŁUŻONY
Wysłana - 18 marca 2002 21:51
Zawsze tamoxifen podczas i po cyklu oraz biogonadyl i clomid po cyklu. Ale teraz jestem czysty i na razie mam zamiar wytrwać dłuższy czas bez "soczków"
Son Gochan
"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem" Aleister Crowley
Ekspert -
1016484698000
DeeGenerate
Wysłana - 18 marca 2002 21:52
mam pytanie na temat clomidu robilem cykl 10 deca+8 testovironow i czy potrzebny jest clomid po cyklu? do jakiego lekaza pujsc zeby mi go przepisał? moze by jakis FAQ na temat dopingu zrobic?
HARDCORE PRIDE! przed zmianą nicka LPA 3878, LWA 173.
Znawca -
1016484741000
Gochan ZASŁUŻONY
Wysłana - 18 marca 2002 21:59
Każdy lekarz może ci przepisać biogonadyl. Zastosowanie w kulturystyce mają ampułki 2000j.m. i 5000j.m.
Son Gochan
"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem" Aleister Crowley
Ekspert -
1016485176000
DeeGenerate
Wysłana - 18 marca 2002 23:47
tzn nawet rodzinny? wpadam i mowie :"bralem sterydy" i mi od razu przepisuje czy dopiero da mi skierowanie do jakiegos specjalisty?
HARDCORE PRIDE! przed zmianą nicka LPA 3878, LWA 173.
Znawca -
1016491651000
marcopolo
Wysłana - 19 marca 2002 08:45
SORRY MATEO WYSLE TO JUTRO -ZAPOMNIALEM DZIS ZABRAC
marcopolo
marcopolo
1016523931000
SFD
Wysłana - 19 marca 2002 11:18
marco, ja tez czekam...
Moderator działu Suplementacja
1016533127000
g4bb3r
Wysłana - 19 marca 2002 20:45
ja nie uzywam
Znawca -
1016567123000
x-men
Wysłana - 21 marca 2002 22:49
Bez dlugiego tlumaczenia- jesli zestaw sterydowy jest przewidziany na wiecej niz 8 tyg., zasadne jest w polowie cyklu zrobic 2 tyg.przerwy, podczas ktorej Proviron 1 tabl./dz, i biogonadyl 2 x 2000jm / tydz. Nie ma takiej potrzeby,jezeli stosujecie jedynie slabo androgenne srodki,jak nandrolon,primobolan tabl.,oxandrolon,winstrol tabl.Pozdrawiam.