Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1312 razy
Ankieta
TAK
60,00% (18)
NIE
33,33% (10)
Czasami
6,67% (2)
Autor

Czy podczas kuracji stosujecie anty-estrogen'y i biogonadyl?

SFD

Wysłana - 15 marca 2002 10:35    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Jestem bardzo ciekaw.
Wielu moich znajomych wogóle olewa tą sprawę.

Mateusz Pazdan
Administrator

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 marca 2002 08:09 
W większości przypadków polecamy:

Ostrovit - WPC 80

CENA: 43.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

marcopolo

Wysłana - 18 marca 2002 08:09    Edytuj Cytuj
Wiesz ja osobiscie nie spotkalem sie z stosowaniem blokerów podczas kuracji , ewentualnie odbloki po kuracji.Mysle ze tego typu sprawy w trakcie kuracji stosuje sie tylko na profesjonalnym poziomie -gdzie wszystko musi byc na cacy a definicja i twardosc na najwyższym poziomie.Pamietam takie cykle rozpisane przez niejakiego DR.HATFIELDA -podzielone byly na dwie fazy kazda po kilkanascie tygodni . Te cykle byly przeznaczone dla zawodowców i na podstawie cyklów jaie robia tu ludzie na forum to dawki byly OGROMNE -JAK JESTES CIEKAW TO JUTRO ZAMIESZCZE TAKIE KURACJE JAKO CIEKAWOSTKE-BO MAM NADZIEJE ZE NIKT NORMALNY TEGO NIE WYPROBUJE .

marcopolo

marcopolo

SFD

Wysłana - 18 marca 2002 21:45    Edytuj Cytuj
Jasne, tylko dopisz "ciekawostka", bo jakiś doktor zobaczy...

Mateusz Pazdan
Administrator

Gochan ZASŁUŻONY

Wysłana - 18 marca 2002 21:51    Edytuj Cytuj
Zawsze tamoxifen podczas i po cyklu oraz biogonadyl i clomid po cyklu. Ale teraz jestem czysty i na razie mam zamiar wytrwać dłuższy czas bez "soczków"

Son Gochan

"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem"
Aleister Crowley
Ekspert -

DeeGenerate

Wysłana - 18 marca 2002 21:52    Edytuj Cytuj
mam pytanie na temat clomidu
robilem cykl 10 deca+8 testovironow i czy potrzebny jest clomid po cyklu? do jakiego lekaza pujsc zeby mi go przepisał? moze by jakis FAQ na temat dopingu zrobic?

HARDCORE PRIDE!
przed zmianą nicka LPA 3878, LWA 173.
Znawca -

Gochan ZASŁUŻONY

Wysłana - 18 marca 2002 21:59    Edytuj Cytuj
Każdy lekarz może ci przepisać biogonadyl.
Zastosowanie w kulturystyce mają ampułki 2000j.m.
i 5000j.m.

Son Gochan

"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem"
Aleister Crowley
Ekspert -

DeeGenerate

Wysłana - 18 marca 2002 23:47    Edytuj Cytuj
tzn nawet rodzinny?
wpadam i mowie :"bralem sterydy" i mi od razu przepisuje czy dopiero da mi skierowanie do jakiegos specjalisty?

HARDCORE PRIDE!
przed zmianą nicka LPA 3878, LWA 173.
Znawca -

marcopolo

Wysłana - 19 marca 2002 08:45    Edytuj Cytuj
SORRY MATEO WYSLE TO JUTRO -ZAPOMNIALEM DZIS ZABRAC

marcopolo

marcopolo

SFD

Wysłana - 19 marca 2002 11:18    Edytuj Cytuj
marco, ja tez czekam...

Moderator działu Suplementacja

g4bb3r

Wysłana - 19 marca 2002 20:45    Edytuj Cytuj
ja nie uzywam

Znawca -

x-men

Wysłana - 21 marca 2002 22:49    Edytuj Cytuj
Bez dlugiego tlumaczenia- jesli zestaw sterydowy jest przewidziany na wiecej niz 8 tyg., zasadne jest w polowie cyklu zrobic 2 tyg.przerwy, podczas ktorej Proviron 1 tabl./dz, i biogonadyl 2 x 2000jm / tydz.
Nie ma takiej potrzeby,jezeli stosujecie jedynie slabo androgenne srodki,jak nandrolon,primobolan tabl.,oxandrolon,winstrol tabl.Pozdrawiam.

Znawca -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Czy podczas kuracji stosujecie anty-estrogen'y i biogonadyl?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.