Witam mam pytanie czy jest możliwość zgubienia paru kilogramów nie ćwicząc, a trzymając jedynie dobrą dietę ? Osoba dla której się staram o waszą odpowiedź nie jest w stanie ćwiczyć z powodu chorego serca. Dzięki wielkie za odpowiedź.
Po co mi podpis i tak nikt na niego nie spojrzy !!!
bilans jest ważniejszy od tego co jemy, ja obecnie wycinam<właściwie niezamierzenie>, co podkreślałem już parę razy - jedząc najgorsze śmieci na świecie <przykładowo 3 batony zapite redbullem czy dwoma>, zero białka kupa węgli i tłuszczu,duży deficyt kcal, a pas mi leci jak na normalnej redukcji.
pzdr/
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2009-04-10 22:45:12
Układanie diet, treningi personalne kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl
Można schudnąć stosując tylko dietę, Ja tak kiedyś schudłem, ale to była dieta zero tłuszczu, potrawy nie smnażone, nie było lekko lecz kilka centymetrów w pasie schudłem, brałem też wtedy lek na watrobę essentale forte.
1239469128000
konar128
Wysłana - 11 kwietnia 2009 19:09
Ja mogę obciąć kcal a jak jem ****owo to jeszcze w pas wchodzi. Chyba zależy od osoby. Jak jem dobrze i jem z bilansem dodatnim to nie rośnie.
Ja miałem podobnie. Odżywianie się kiepskimi produktami dość łatwo powodowało u mnie wzrost wagi, nawet gdy jadłem poniżej 2000 kcal. Ja się redukuje na większej ilości
Ja spokojnie przez wakacje zszedłem z 96kg na 86kg, na samej zmianie nawyków (chleb razowy, ryż brązowy, brak węgli na noc, 5posiłków itp.).
1239470244000
konar128
Wysłana - 11 kwietnia 2009 19:53
"Ja miałem podobnie. Odżywianie się kiepskimi produktami dość łatwo powodowało u mnie wzrost wagi, nawet gdy jadłem poniżej 2000 kcal. Ja się redukuje na większej ilości "
True True. Wydaje mi się, że ENDO mają problem ze stratą wagi przy cienkim odżywianiu nawet gdy obetną kcal , a u ekto wystarczy zmienić troszkę nawyki. Mam na siłce kumpla ekto, który przytył na brzuszku itp od browarów, gainerów i obżarstwa. Zaczął zamiast chleba zwykłego jeść gównianą wazę, wprowadził pewne zasady żywieniowe i od razu z niego poleciało.
Hmmm jeżeli mówicie że da radę, to ja w tym tygodniu postaram się wstawić tutaj dietę dla tej osoby, Oki? A wy byście pomogli mi ją ulepszyć i doprowadzić do perfekcji, ok? Z góry wielkie dzięki za pomoc, wszystkim.
Po co mi podpis i tak nikt na niego nie spojrzy !!!