Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Czy ktos sie wybiera na tą impreze?

Jarekx

Wysłana - 19 kwietnia 2007 09:14    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

No własnie czy są wśród nas jacyś sportowcy z AZS-u?
http://www.pzkickboxing.pl/kalendarz.php?news_id=117

Jak myślicie warto sie wybierać?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 24 kwietnia 2007 16:16 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

drlysy

Wysłana - 24 kwietnia 2007 16:16    Edytuj Cytuj
Kurde szkoda ze dopiero teraz sie dowiedzialem o tym!!!!!
Nie zdaze papierow zalatwic bo z MUAY THAI mam zdane iles tam stopni a z kicka nie chcialo mi sie kasy placic i nei zdawalem!!!
Nie wiesz czy w tym roku beda jeszcze jakies AKADEMICKIE zawody w kickboxingu???? KUR......ale jestem zly ze nie przypilnowalem se tego !!!

aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

lukasz]

Wysłana - 24 kwietnia 2007 16:38    Edytuj Cytuj
Ja bede..:)

Jarekx

Wysłana - 26 kwietnia 2007 07:09    Edytuj Cytuj
jutro na zawody mam jechać a ze związku jeszcze mi nie przysłali licencji. Co prawda mam niby wbite w książeczce zawodniczej stępel że licencja jest, ale jak dzwoniłem to powiedieli że jeszcze coś jest potrebne. czkeam już tyzdzień a oni nic. i chciałem sie was zapytać czy macie certyfikaty że macie jakiśtam stopień? bo ja nie mam bo mi tez nie przyszedł jeszcze chociaż zdawałem w styczniu. wogóle to daleko to jest od dworc głównego w warszawie? bo nie mam pojęcia jak sie tam dostać.

ZAJEB

Wysłana - 26 kwietnia 2007 11:09    Edytuj  Cytuj
Trzeba byc studentem AZS-u czy jakiejkolwiek wyższej uczelnii,tez bym pojechał ale semestru jeszcze nie zamknąłem i legitymacja nie podbita,a zreszta liga jest to jade hehe.potrzeba pismo od goscia co u niego zdawałes na stopień ze masz,no i licencja z pzkb,a jezeli masz stopnie z muay thai to masz na full a jezeli masz na full to w lighcie tez mozna startowac.pozdro

dobry koks nie jest złym koksem!!!!!!!!!!! www.kick-boxer.pl

MMA

Wysłana - 26 kwietnia 2007 12:35    Edytuj Cytuj
... stopnie z muay thai...

Mógłyś coś więcej napisać, proszę.

Jarekx

Wysłana - 26 kwietnia 2007 15:49    Edytuj Cytuj
kurde mam nadzieje że mnie dopuszczą do zawodów. nie mam żadnego pisama ale byłem na eliminacjach w tym roku i nic nie chcieli i walczyłem normalnie. Mam w książeczce zawodniczej wbitą licencje na semi i liht więc myśle że powinno być jakoś. Jak pojade sie tylko przejechać to sie z lekka zdenerwuje. Na lidze też będe, ale nie wiem czy jako zawodnik bo to zależy czy mocno będą bić w sobote:)

drlysy

Wysłana - 26 kwietnia 2007 16:44    Edytuj Cytuj
Dzwonilem do PZKB i lipa cza miec conajmniej 6 st z kicka badanka lekarskie i legitke podbita i stopnie z MUAY THAI sie nie licza musza byc z kicka!! A poza tym pani w PZKB jest bardzo miła i jak cos chcecie sie zapytac to dzwoncie!( Nawet powiedziala , ze widzi ,ze dzwonie z tel komorkowego i oddzwonila do mnie ze stacjonarnego !!!!!!!!!!!))

aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

ZAJEB

Wysłana - 26 kwietnia 2007 21:23    Edytuj Cytuj
fajna pani oddzwoni bo za pieniadze z pzkb a potem nas za startowe kroją złodzieje i na wypłaty biorą wrrr. mała dygresja heheh a jarex o light sie nie martw na tym niewolno mocno bic ja bym sie raczej martwił o to czy popijecie po zawodach <lol>

dobry koks nie jest złym koksem!!!!!!!!!!! www.kick-boxer.pl

Jarekx

Wysłana - 30 kwietnia 2007 06:38    Edytuj Cytuj
no i jak poszło tym co startowali? pozabierali mi punkty za full-contact i wkońcu wdupiłem w drugiej walkce. bo o semi to nie mówie bo nie jest to mój żywioł.

lukasz]

Wysłana - 30 kwietnia 2007 11:23    Edytuj Cytuj
Ja braz w semi:D

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Czy ktos sie wybiera na tą impreze?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.