Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Czy ktoś może mi pomóc.

aboutrika

Wysłana - 25 czerwca 2009 16:21    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Cześć wszystkim. Mam już prawie 18lat i dopiero teraz zdaje sobie sprawę jak bardzo chcę grać bardzo dobrze w piłkę nożną. Niestety jestem na za zbyt wolny i ogólnie każdy mój element gry nadaje się do poprawki. Na 100m. mam czas 14.5s, żonglerek zrobię może tylko 150. Uderzam technicznie w miarę dobrze bo np. na 20 strzałów gdy celuję okienka to tak z 13-15 mi wejdzie lub jest bardzo blisko. Kondycyjnie jeszcze nie jest najgorzej ale mogłoby być lepiej, na 1500km mam około 5:20. Siłowo już trochę słabiej, mam marne warunki fizyczne by się przepychać, około 165cm i 62kg. Trenuję trochę z pewną drużyną piłkarską ale to tylko trening ponieważ do gry z seniorami się nie nadaję. Wcześniej grałem w młodzikach. Proszę Was abyście ułożyli jakiś plan treningowy bym mógł się poprawić w takich elementach jak: szybkość, siła strzału i technika. Mieszkam blisko boiska ze sztuczną murawą więc tam mógłbym trenować. Chciałbym się również spytać czy w wieku 18lat mogę znacznie się poprawić (bo przecież człowiek do 25roku życia się rozwija) czy już teraz raczej "osiądę na mieliźnie"? Z góry dzięki.

Jak pomogłem, przyznaj SOG'a:)
<><>Galatasaray<><>

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 czerwca 2009 16:25 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Ronaldo08

Wysłana - 25 czerwca 2009 16:25    Edytuj Cytuj
daj mi swojego maila postaram ci sie pomóc i doradzic pare rzeczy ... odp

Black Pete

Wysłana - 25 czerwca 2009 16:25    Edytuj Cytuj
Twój poprzedni temat został skasowany, bo wszystkie potrzebne informacje są już na forum, wystarczy trochę poszukać.

Nagrody w Typerze sfd.pl funduje Sklep Kibica [http://www.ISS-sport.pl]
[http://www.sfd.pl/Liga_Typerów__X_Edycja-t791009.html]
Specjalista -

aboutrika

Wysłana - 25 czerwca 2009 16:26    Edytuj Cytuj
Oto mój e-mail, amir1991@buziaczek.pl,
proszę jeszcze tego nie kasować, przynajmniej do końca dnia.

<><>Galatasaray<><>

aboutrika

Wysłana - 25 czerwca 2009 16:28    Edytuj Cytuj
AAA... jeżeli chodzi o chodzenie na siłkę to też mogę ale tam jest tylko atlas i ławka więc nie wiem czy coś da.

<><>Galatasaray<><>

Ronaldo08

Wysłana - 25 czerwca 2009 17:06    Edytuj Cytuj
wejdz na poczte i przanalizuj moje porady pozdrwiam i powodzenia

aboutrika

Wysłana - 25 czerwca 2009 21:45    Edytuj Cytuj
Dobra, dzięki wielkie za wszystko:) Bo ogólnie ja to robiłem tak że brałem piłkę i codziennie po 20-30min żonglowania i tyle samo czasu strzały. Teraz ćwiczyłem z kolegą (bramkarz), biegłem z piłką na maksa około 20m i mam go sam na sam. Później ustawiłem pachołek, mijam go na maxa dryblingiem i sam na sam. Spróbuję z tą skakanką bo koordynacja mi się na pewno przyda. Na kondycję nie narzekam ale te sprinty muszę porobić. A właśnie, codziennie rano i jak kładę się spać i podczas treningu robię spięcia. Rano 50, na treningu 3x 30 i wieczorem 40. Dodam do tego pompki i będzie chyba dobrze.

<><>Galatasaray<><>

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Czy ktoś może mi pomóc.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.