Brock Lesnar powiedział, co o tym myśli w wywiadzie dla ESPN.com
“Stójka Mira wyglądała lepiej, ponieważ Nogueira był w słabej dyspozycji. Ja osobiście poprawiłem moje umiejętności grapplerskie, od pierwszej walki w UFC, właśnie z Mirem. Tym razem będę o wiele lepiej przygotowany. Moja stójka decydowanie się poprawiła, oraz jestem bardziej prekrojowym fighterem”
Jednym słowem - powiedział co wiedział. Brock jest byt pewny siebie, i osobiście stawiam na Mira w tej konfrontacji. Dla przypomnienia Dana White zapowiedział walkę rewanżową obu Panów na kwiecień 2009 roku.
www.fight24.pl
You're the fighter you've got the fire The spirit of a warrior, the champion's heart You fight for your life because the fighter never quits You make the most of the hand you're dealt Because the quitter never wins No!
no trochę na pewno poprawił bo jakiś progres trening musi dawać ;) ale jeśli jego stójka jest dobra to jaką stójkę ma Demolition Man , Kharitonow czy Gonzaga ?
1231704350000
vtserafin
Wysłana - 11 stycznia 2009 21:08
Co w tym zestawieniu robi Gonzaga?
1231704534000
FightOrDie MMA i K-1
Wysłana - 11 stycznia 2009 21:12
j/w Gonzaga to szczesciarz
You're the fighter you've got the fire The spirit of a warrior, the champion's heart You fight for your life because the fighter never quits You make the most of the hand you're dealt Because the quitter never wins No!
Ekspert -
1231704739000
Zibi7
Wysłana - 11 stycznia 2009 22:09
No na tle Noga stójki i ogólnej dyspozycji(czyli jej braku) Mir wyglądał całkiem nieźle, trza przyznać. a naprawdę szału nie było,ale myślę ża na mutanta to wystarczy
Breaking My relationship with time&space
Znawca -
1231708186000
psonic
Wysłana - 11 stycznia 2009 22:12
jak dla mnie lesnar ma racje. nawet najdelikatniejsza poprawa stojki mira wyglada na boska konfrontujac ja z owczesna dyspozycja noga
a pewny siebie to byl zawsze , jedynie jak walczylz z koturkiem to sie obawial