Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 5720 razy
słowa kluczowe: deca  pomoże 
Autor

Czy DECA Mi pomoże?

-PROPHET-

Wysłana - 25 lutego 2007 03:17    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam Toważystwo.

Wiec mam takie pytanie do znawców tematu.Ale najpierw od początku. Zacząłem chodzic na siłke jak miałem gdzies kolo 15 lat. Wszystko było Ok! łapałem miecho jak i dobrą siłe na samych ozyweczkach. Szamałem cały czas odzyweczki. Chwile przerwy ok miesiac,dwa i dalej leciałem cos nowego. Po jakichś 17 miesiącach trenowania na siłce wpadłem na pomysł, żeby konczyc kazdą kuracje na odzywkach 5 - oma zastrzykami z B12. Zrobiłem takich kuracji z użyciem B12 ok 4 -ech,5 - u. No i z czasem zaczeło mi sie pojawiac coraz wiecej i coraz wieksze pryszcze na plecach (bardzo duże,ropne). Nigdy nie brałem zadnych koxów pod zadą postacią. I wtedy do dermatologa i LECZENIE! 4 lata temu brałem bardzo mocny lek na trądzik o nazwie ROACUTANE. Brałem go przez 1 rok. I niestety w ostatnich miesiącach kuracji dał swoje znaki ze strony NEGATYWNEJ.Wątroba Mi siadła, kości w dłoniach jak zapałki. I co najgorsze siadły mi od tego leku scięgna w obu bicepsach a dokładnie (zaczepy bicepsów). I załamka totalna! Złapałem depresje! Przez 3 lata nawet nie tykałem zadnych ciezarów nawet sie zawsze starałem nie podnosic nic ciężkiego zeby nie draznic scięgien i szybciej wyzdrowiec. Przez cały ten czas szukałem na to jakiś złoty sposób. Rehabilitacje itp. Jak zawsze szedłem do jakiegos ortopedy i mówiłem mu o moich problemach to wysłuchał wszytkiego i kazdy z nich zawsze przepisywał mi leki przeciw zapalne i przeciw bólowe. Spytałem raz lekarza o deke, a on tylko wybauszył na mnie oczy i wyraznie powiedział NIE! To nie dla Ciebie! Wiec zacąłem sam cos kombinowac z witaminami Gukozamina itp. bo bolało i bolało a Ja nie chciałem usmieżać bólu tylko leczyć! Pomogło nawet ,ale dalej słabe scięgna. Po 3 latach przerwy odwazyłem sie podnośić jakies ciezarki. Bolało i bolało ,ale sie nie poddawałem. Powoli , powoli do przodu. Chodze już na siłke około roku z przerwami bo zawsze jak dochodziłem do wiekszych ciezarów to łapałem kontuzje ze stawami barkowymi. Od tamtego czasu czuje sie o wiele lepiej, ale dalej im do wiekszych dochodze ciężarów tym wiekszy strach przed kontuzjami.

I teraz mam takie pytanie do wszystkich: Czy jest ktoś, kto jest w stanie mi wjakiś sposób ze sposobów POMÓC? Może popróbowac coś z DECĄ? Czy może ktoś z was zna jakiegoś naprawde wyrozumiałego Lekarza?

Bo siłka to Moja pasja. Nie chobby. A rozstać sie z treningami na siłce nie mam zamiaru puki żyje.

"Ludzka głupota nie ma granic!"

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 lutego 2007 08:03 
W większości przypadków polecamy:

Syntrax - Matrix 5.0

CENA: 185.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

qpa13

Wysłana - 25 lutego 2007 08:03    Edytuj Cytuj
Z tego co wiem Deca-Durabolin jest docelowo lekiem na stawy, ale skoro napisałeś, że lekarz powiedział Ci zdecydowane NIE, to pewnie miał swój powód. Ja osobiście, poszedł bym na Twoim miejscu do lekarza sportowego, i zobaczymy co on by na to powiedział. Ale jedno mogę Ci poradzić na 100% - bardziej słuchaj lekarzy niż kolegów z forum dyskusyjnego

Brak podpisu pod wypowiedziami.

Yoobey

Wysłana - 25 lutego 2007 08:30    Edytuj Cytuj
moim zdaniem lekarz lekarzowi nie równy idż do jakiegoś naprawde dobrego specjalisty albo do sportowegoza wczesnie zaczałeś przygodę z dopalaczami!

zakochałem się w dziewczynie-metanabol ma na imie

Yoobey

Wysłana - 25 lutego 2007 08:36    Edytuj Cytuj
b12 w tak młodym wieku

zakochałem się w dziewczynie-metanabol ma na imie

Dibo22

Wysłana - 25 lutego 2007 08:52    Edytuj Cytuj
Do lekarza chodziłeś prywatnie?

Ekspert -

2jarek

Wysłana - 25 lutego 2007 10:14    Edytuj Cytuj
Zabrzmialo strasznie napisze ci czym ja bym nakarmil wyszukiwarke w takiej sytuacji nikogo nie zachecam do tego.

Trening:
-zmniejsz ciezary (po kiego robic maxy i serie po 2 powtorzenia bezses dla kulturysty)
-odpusc trening silowy (moj kumpel z silki wazy prawie 100 kG i ma fantastyczne wyniki silowe nie a cwiczy zupelnie inaczej odpoczynki miedzy seriami 30-60s serie po 15-25 ruchow wyglada swietnie koksu nie tyka).

Odzywianie na wysokim poziomie:
-bogate w koalogen, wapn mineraly itp.

Doping:
-NPP (dawki minimalistyczne cykl krotki 4 tyg zobacz staare cykle )
-HGH (delikatnie w pozniejszej fazie)
-Metanabol (antyestrogen koniecznie tego nie jestem pewien bo z narobisz sobie znowu problemow ze skora)

Suplementacja:
-uwazaj na kreatyny, carbo i inny shit dobre na mase ale moga utrudniac w duzych dawkach wchlanianie potrzebnych ci mikroskladnikow i nawet wyplukiwac je)
-wapnie, magnezy, B6, D3 i inne mozesz dodatkowo wrzucac

-PROPHET-

Wysłana - 26 lutego 2007 02:19    Edytuj Cytuj
B12 dopalacz? W jakim sensie tego słowa?

Jeśli chodzi o prywatne wizyty u lekarza to właśnie (ten prywatnie) mi odradził DECE. Powiedział Mi ,ze na ściegna niema żadnego leku żeby je wzmcnić. Zalecił mi tylko ćwiczenie w opaskach (Lepszych) i że nic mi sie nie urwie. Moim zdaniem ćwiczyc cały czas w opaskach i nie dawać sie stawom i ścięgnom wzmacniać to jak sie organizm przyzwyczai to bez nich bedzie jeszcze gorzej i bez opasek nic nie zrobie.

Co do treningu to nie katuje sie tak żeby wypchnąć 2 powt w serji bo jakoś też Minie takie coś nie satysfakcjunuje. Jeśli już to minimum 6x ale nie na wszystkie partie mięśniowe.

Doping - z tego co najlepszego znalazłem to Kazam dał bardzo tobry Temat - http://www.sfd.pl/Sam_testosteron_%2D%26gt%3B_du%C5%BCe_ryzyko_kontuzji_art_-t171480.html

Jeśli chodzi o odżywki to rok temu po kilku miesiącach pierwszych treningów, zakupiłem Kre alk. + white blood. Na (KREATYNIE) sie bardzo dobrze czułem. W sęsie tym że nie bolały mnie ściegna w bicepsach. 2x Kre alk. + white blood. I czułem sie rewalacyjnie! (Pewnie dla tego że mono nawadnia)
Teraz mam plan powtorke z kre alk. + ? (jeszcze pomyśle) odrazu po skonczeniu kretki przez dłuższy czas kuracja Kolagenem, glukozaminą, siarczanem chondroityny itp. + Witaminki.

"Ludzka głupota nie ma granic!"

BadMad ZASŁUŻONY

Wysłana - 26 lutego 2007 03:20    Edytuj Cytuj
zeby przez syfy porobic sobie takie jaja(
tak jw,znajdźlekarza sportowego,zwykły konował ma w dupie twoja milosc do zelastwa i nigdy nie zrozumie poza tym myśli ze chcesz go naciagnac na recepte/pewnie nie wie ze deka drozsza w aptece niz w blackmarket/

12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
Ekspert -

Larsson

Wysłana - 26 lutego 2007 12:21    Edytuj Cytuj
ja tez jak jestem bez kreatyny to stawy i sciegna mnie strasznie bola od duzych ciezarow. dlatego caly czas jade na mono nonstop.

Zmieniony przez - Larsson w dniu 2007-02-26 12:21:30

LeBron777 CinemaStudio

Wysłana - 26 lutego 2007 12:28    Edytuj Cytuj
dlatego caly czas jade na mono nonstop

co nas nie zabije - to nas wzmocni
moderator działu doping - [OFF]
Ekspert -

evils_toy

Wysłana - 26 lutego 2007 12:46    Edytuj Cytuj
dlatego caly czas jade na mono nonstop

Co w tym smiesznego, dziwnego? Stala suplementacja kreatyna to normalna rzecz przeciez.
Edit: A B-12 wlasnie przyczynia sie do syfow

Zmieniony przez - evils_toy w dniu 2007-02-26 12:49:07

Ciężar jest Bogiem, trening - nałogiem, życie - zabawą, siła - PODSTAWĄ!
Znawca -

Odpowiedzi jest na 9 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Czy DECA Mi pomoże?

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.