Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1573 razy
słowa kluczowe: czerwony  jest  grane 
Autor

Czerwony nos, co jest grane?

ClydeX

Wysłana - 03 czerwca 2009 21:53    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witajcie,

Od dawna borykam się z problemem, który zaczyna mnie denerwować, bo niszczy mi urodę. Problem polega na czerwonym nosie, niestety próbowałem już masy leków, kremów i zaleceń, ale nie działa. Kupiłem krem za 60 zł jakiejś francuskiej firmy, jak mi poleciła dermatolog, ale pomagał na początku, teraz tylko podrażnia nos i jest bardziej czerwony. Pracuję w chłodni, więc nos łatwo ulega przemrożeniu.

Dermatolog pytała, czy rodzice może mieli takie problemy - odpowiedź - NIE. Czerwony nos pojawił się tak w liceum. Teraz nie dość, że jest on czerwony to bardzo się błyszczy, jak go dotykam to jest śliski, szybko się tłuszczy i jest gorący, jak dotykam reszty twarzy to jest ona względnie letnia, sucha - normalna.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 czerwca 2009 21:54 
W większości przypadków polecamy:

Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

ClydeX

Wysłana - 03 czerwca 2009 21:54    Edytuj Cytuj
Jeszcze jedno pytanie, czy jakaś alergia może mieć wpływ na to? Nawet w zimie jest czerwony, więc to raczej nie to. Czy może mieć to związek z nie usuwaniem włosów z nosa i dlatego jest on nieco zatkany lub z lekko krzywą przegrodą nosową?

Steelhand

Wysłana - 04 czerwca 2009 11:01    Edytuj Cytuj
Może jest to od popękanych naczynek? Kup sobie maść w aptece z witaminą A nie jest droga coś ok 2 zł słyszałem że pomaga i smaruj tylko na noc a w dzień staraj sie nie podrażniać skóry innymi szczypiącymi kremami

nioonia

Wysłana - 04 czerwca 2009 14:07    Edytuj Cytuj
to, ze nos jest narazany na odmrozenia mysle, ze moze miec duzy wplyw.

a co do wlosow w nosie to nie sadze by mialo to zwiazek, takze nie martw sie o te kwestie
Specjalista -

ClydeX

Wysłana - 05 czerwca 2009 10:04    Edytuj  Cytuj
Właśnie dzwoniłem do szpitala, który jest zaraz obok mnie w Goudzie w Holandii, miła Pani mówiła, że nie trzeba do dermatologa, ale od razu do chirurga, który przeprowadzi zabieg. Tylko się zarejestrować.

Steelhand

Wysłana - 05 czerwca 2009 13:24    Edytuj Cytuj
o.0

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Czerwony nos, co jest grane?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.