Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Czerwone kropki po wysiłku...

Sawyer91

Wysłana - 09 grudnia 2009 20:32    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam wszystkich na forum :)

Dziś jak zawsze przed kąpaniem robię sobie pompki.Zrobiłem pompki jak zawsze czyli cisnę maksymalnie ile mogę zrobiłem swój rekord życiowy :P (42...;)) i jak zawsze zrobiłem się czerwony.Wykąpałem się patrze do lustra i na czole i wokół oczów pojawiły się czerwone kropeczki...Minęło już jakieś 20 minut i ona nadal są...kumpel powiedział że chyba popękały mi naczynia krwionośne oO Po ile dniach to zejdzie ? Da rade jakoś to usunąć ? :P I czy są jakieś skutki uboczne ? Czy zniknie i będzie wszystko dobrze ? ;/

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 grudnia 2009 02:37 
W większości przypadków polecamy:

Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

seia

Wysłana - 11 grudnia 2009 02:37    Edytuj Cytuj

Usunięty przez nioonia za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.

blueeyes

Wysłana - 12 grudnia 2009 21:35    Edytuj Cytuj
moze to potowki? popekane naczynia krwionosne to raczej nie maja wygladu kropeczek i do tego trzeba miec tez sklonnosci.

i m p o s s i b l e
i s
n o t h i n g
Znawca -

XimCio

Wysłana - 25 grudnia 2009 22:18    Edytuj Cytuj
Tak. Twoj kolega miał racje .. popękały Ci naczyńka krwoniosne ..

mój kolga dostał kiedys Frona(kopa z buta) w klate (w mostek) i się zaczął dusic gdyby nie nauczyciel udusił by sie (jakies 10 sec i po nim by było) był tak strasznie czerwony . i pozniej gdy "ochłonął" pozostały mu takie kropki wszędzie prawie jak Piegi ..

zeszło mu po 4;7 dniach ale to bło ekstremalne .. a tobe po kilku pompach to moze za 1-3 dni ..

PS. masz słabe naczynia bardzo .. pij duzo Magnezu

Velen

Wysłana - 26 grudnia 2009 10:58    Edytuj Cytuj
popękane naczynia krwionośne nie są wypukłe, nie mają postaci kropek tylko podskórnych nitek czy pajączków i co najwazniejsze nie znikają same wiec to na pewno nie to

XimCio

Wysłana - 26 grudnia 2009 17:03    Edytuj Cytuj
on nie napisał że są wypukłe czy nie wiec myslałem że chodzi oto .. myśle że o to chodzi bo jesli to cos innego to idz do lekarza może Ci zylka poszła i Ci sie krew pod skórą zbiera

są róznie mozliwosci:

-Popekały Ci naczynka
-Poszła Ci jakaś żyłka I krew Ci się zbiera przy cebulkach włosowych na trarzy
-jeśli masz trądzik możliwe że po wysiłku doszło Ci wieksze cisnienie do krwinech w trądziku i popękały...( ale to tylko jesli masz cala mordke w pryszczach)
to moje przypuszczenie nie wiem czy to sie nada.

idz do lekarza i po klopocie

XimCio

Wysłana - 26 grudnia 2009 17:13    Edytuj Cytuj
Velen . Ale tak było on sie dusił(moj kolega) i mu popekały naczynia mial takie kropki wszedzie cala glowe az po szyje

Velen

Wysłana - 26 grudnia 2009 17:48    Edytuj Cytuj
szczerze mowiac, takie teorie to ja pierwszy raz w zyciu slysze,i dla mnie kazda jest niemozliwa, wiec powtarzam, że popekane naczynka same nie znikna, trzeba je zamykać laserowo, a skoro same zniknely to mowie ze to nie to. A tradzik pospolity nie jest zwiazany z teleangiekatazjami, tylko tradzik rozowaty.
Na pewno zmiany te są wynikiem przeciążenia organizmu, ale co to dokladnie jest lepiej dowiedziec sie u dermatologa.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Czerwone kropki po wysiłku...

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.