Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Odświerzam spadło jakis dzien lub dwa od napisania postu spadlo mi na tyle ze nie oproznialem swego zbiorniczka od tego czasu. Niechce w dodatku dosyc sporo wagi spadlo po odlozeniu co jst dla mnie najwiekszym bolem
Zmieniony przez - dzakas001 w dniu 2010-02-07 23:20:19
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale sie myli. Nieważne jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wczesniej i juz na nie czeka... Born To Be Wild
Specjalista -
1265581143000
gardel
Wysłana - 07 lutego 2010 23:29
normalne ze na clomie libido jest jeszcze ok minie po 2/3 tyg
1265581764000
dzakas001
Wysłana - 08 lutego 2010 01:41
Biore nadal clomid niby apteyczny clostlibegyt a spadki spore w dodatku libido spadło !! gardel przeczytales 1 post :O
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale sie myli. Nieważne jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wczesniej i juz na nie czeka... Born To Be Wild
Specjalista -
1265589716000
yogidogi
Wysłana - 08 lutego 2010 01:47
ja tam zawsze mete wcinam w takich smutnych chwilach tak na zbicie kortyzolu no chyba ze mam depreche to wrzucam 20mg
moderator na www.polskikoks.pl i www.metka.pl od 21.02.2010 OFFFF :((( w kwietniu kolejna ;DD
Znawca -
1265590039000
dzakas001
Wysłana - 08 lutego 2010 01:50
mam pod reką lecz nie jestem desperatem