Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 833 razy
słowa kluczowe: cylk  deca  meta 
Autor

Cylk deca+meta

voco

Wysłana - 15 czerwca 2004 13:45    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Niedługo zaczynam mój pierwsz cylk (deca<10>+meta<100>).Może ktoś już miał taki cylk i może mi dać jakieś porady??Jest to moje pierwsze podejście do sterydów.Mam 18 lat i trenuje o 4.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 15 czerwca 2004 14:28 
W większości przypadków polecamy:

Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł
Universal Nutrition - Creatine micronized powder

CENA: 59.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

qfel1982

Wysłana - 15 czerwca 2004 14:28    Edytuj Cytuj
"i trenuje o 4" - i chce Ci sie tak wczesnie wstawac ?:) polecam wieczorem kolo 18 :]

a powaznie to jak juz musisz to brac (mlodym umyslom trudno wybic to z glowy ;) ) to koniecznie wez odblok po tym bo bedizesz plakal pozniej

:]

koks20

Wysłana - 15 czerwca 2004 14:31    Edytuj Cytuj
1-8(10) deca 200mg/tyg
1-4 meta 25mg/dziennie
osobiscie dorzuciłbym jeszcze jakiegos tescika

Zmieniony przez - koks20 w dniu 2004-06-15 14:36:11

koks20, a w zasadzie 21

Martin-16

Wysłana - 15 czerwca 2004 14:46    Edytuj Cytuj
koks20 ma racje wez wogule wyrzuc ta mete i zamein np na prolke i wtedy
1-8 deca 200
1-9 prol 200

koneicznie odblokuj sie po cyklu

"hardcore bodybuilding in gym on anabolic steroids"

voco

Wysłana - 15 czerwca 2004 16:32    Edytuj Cytuj

Mam już kupioną dece i mete, także nie będe zmieniał. Tylko nie wiem czy odżywki są do tego potrzebne??A jak będe brał dece co 3 dni, czy to będzie dobre rozwiązanie?? i ile moge od tego przytyć??

SFD

Wysłana - 15 czerwca 2004 16:36    Edytuj Cytuj
Chlopcze ty nawet nie wiesz co i jak brac...krzywde se dziecko narobisz Idz lepiej do dzialu: suplementacje bo widze ze masz problem nawet z odrzywkami

voco

Wysłana - 15 czerwca 2004 16:51    Edytuj Cytuj
Odżywki biore cały czas. Tylko z koksami nigdy nie miałem doczynienia i nie wiem co robić jak się na nich jedzie.

SFD

Wysłana - 15 czerwca 2004 17:39    Edytuj Cytuj
A co chcesz osiagnac ?? masa cyz rzezba a teraz pwoiedz jaka odrzywka mas zjesc na mase a jaka na rzezbe ?? odpowedz to ci reszte podpowiem

koks20

Wysłana - 15 czerwca 2004 20:17    Edytuj Cytuj
"A jak będe brał dece co 3 dni, czy to będzie dobre rozwiązanie?? i ile moge od tego przytyć??"-rozpiszesz wszystko kretynowi, a ten nadal nic nie kuma i jeszcze głupie pytania zadaje!!! skad oni ich produkuja?

koks20, a w zasadzie 21

voco

Wysłana - 15 czerwca 2004 22:52    Edytuj Cytuj
Co do odżywek to po treningu <Mass XXl>, a ogólnie to Gainera Activy.
Kretynem nie jestem;/, tylko jak nie wiem to się pytam, ponieważ koleś, który mi to sprzedawał mówił żebym tak brał(strzał co 3 dni). A nie chce Sobie krzywdy zrobić.A na odblokowanie dobry byłby "Clomid"??

metanadren

Wysłana - 15 czerwca 2004 23:29    Edytuj Cytuj
Na odblokowanie najlapszy jest chleb ze smalcem i pomidorkiem
A strzala rob o 4

Specjalista -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Cylk deca+meta

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.