Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
witam chciałem sie zapytac ile trzeba czekac na dzialanie tych srodków obecnie jestem na cyklu 7 dzien:
sródki: Pharm Chemical Prop-150 150mg/ml, Phoenix Lab Bold Undecylenate 200mg/ml + suplementacja białko, aminokwasy, cynk, wit E
dawkowanie: propionat 150mg co 48 godzin boldenon 400mg/tydzien (rozbite 2x po 200mg)
cel: sucha masa + siła
4 miesiace bylem off ale trening dalje regularnie wczesniej przyjmowalem przez 12 tygodni sam propionat w dawce 100mg co 48 godzin, jak w temacie po jakim czasie mozna zaobserwowac wzrost sily bo na tym mi najbardziej zalezy przez tydzien przytylem ok 1,2 kg siła utrzymuje sie na tym samym poziomie co przed
Zmieniony przez - Helvart w dniu 2010-03-08 15:30:43
propa powinieneś czuć w 2 tygodniu bold ok 4 ,choć w moim wypadku dopiero ok 8 tygodnia
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Ekspert -
1268058729000
szumak1234
Wysłana - 08 marca 2010 15:37
ja bym zapodal 100mg propka co 48godz
szumak
1268059073000
szumak1234
Wysłana - 08 marca 2010 15:39
praktycznie od razu czuc efekty silowe po propku
szumak
1268059178000
Helvart
Wysłana - 08 marca 2010 15:39
no wlasnie slyszalem ze na bold trzeba poczekac ale od ostatniego cyklu nie pamietalem wlasnie kiedy zaczyna dzialac prop, tak mi wlasnie przeswituje cos ze jak bralem wczesniej to masa skoczyla ale sila poszla po okolo 2 tygodniach ale nie jestem pewien
oo flex na twoja odpowiedz liczylem ;p powiedz mi co myslisz o tej firmie Pharm Chemical bo widzialem w innym temacie ze testujesz
Zmieniony przez - Helvart w dniu 2010-03-08 15:41:59
1268059195000
Mastiff202
Wysłana - 08 marca 2010 15:47
kolega juz kiedys chyba bral tego propka i jak odczucia po nim?
1268059639000
Helvart
Wysłana - 08 marca 2010 15:48
no kiedys bralem i powiem ze najlepiej mi szlo na nim ale wrzucilem go dopiero w 4 tygodniu wczesniej mialem alchemie
1268059724000
szumak1234
Wysłana - 08 marca 2010 15:53
euro labs tez (niezly)
szumak
1268060021000
TrakaShi
Wysłana - 08 marca 2010 16:03
I jak ta alchemia klepala ?
Co do twojego pytania, to prop zaczyna dzialac po 48-72 godzinach ale jego wyrazne dzialanie odczujesz tak jak mowi Flex w 2 tygodniu. Bold sie dlugo rozkreca. Slyszalem ze nawet okolo 6 tygodnia choc prawdziwy apteczny powinien dzialac tak jak oma w 4 tygodniu.
znaczy tak z tego co pamietam to na poczatku slabo klepala dopiero po jakims czasie zauwazylem przyrost sily chociaz masa skoczyla odrazu jak w przypadku propa ktory teraz biore
1268060996000
mumifikato
Wysłana - 08 marca 2010 16:20
Tez lecze sie alchemia,prop/bold.U mnie diametralny skok sily poczulem w okolicy 5,5 tyg. cyklu,a od polowy 4 tygodnia libido polecialo w dol,nie wiem,czy dobrze,ale biore to jako wyznacznik dzialania boldenonu,bo na propie nie mal od poczatku czulem ssanie w zoladku i miesnie byly bardzo twarde.
Piszczy piszczy nie mozna normalnie porozmawiac
..kiedy wchodzisz miedzy wrony musisz krakac tak jak ony...