Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam. Będzie to mój 1 cykl na ów środkach. Co myślicie o tym połączeniu? Jakie PCT po tym zastosować? Samo apteczne typu clomid starczy? Wiadomo na koniec jakies Restore, TT wrzucic trzeba
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie. ...
Specjalista -
1234390123000
VooDooMan
Wysłana - 12 lutego 2009 07:52
n/c nie zaznaczałem na dole opcji że chce profesjonalną odpowiedz to i ankieta jest ihmo niepotrzebna no ale coz.
1.WIEK: 20 2.WAGA: 76/78 3.WZROST: 179 4.WYMIARY: BICEPS: 38 KLATA: nie wiem UDO: nie wiem TALIA: mało 5.STAZ NA SILOWNI: 2,5roku 6.DIETA Jest perfekcyjna ;] (low carb)
7.ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1metka (głupota bo i tak pewnie fake to był) 8.TRENING: 9.CEL CYKLU: Czysta masa miesniowa 10.ODSTEP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: rok 11.POZIOM BF% niski 12.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): ekto 13.STAN ZDROWIA: bdb 14.SKLONNOSC DO LYSIENIA LUB POROSTU OWLOSIENIA: nie 15.WYNIKI SILOWE 16.PPM podstawowa przemiana materii: szybki klata : nie sprawdzam maksów martwy ciag : ~90/100 w seriach przysiad 80w seriach wolny ciezar.
teraz poprosze o porade. dzięki
1234421558000
bednar1989
Wysłana - 12 lutego 2009 11:33
1-2 M Drol 1 kaps ed 3-4 M Drol 2 kaps ed 3-6 Epi 3 kaps ed clomid,albo tbol+ebol,6oxo
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Wielu musi się bać ten, kogo wielu się boi.
Znawca -
1234434813000
VooDooMan
Wysłana - 12 lutego 2009 20:48
Mógłby ktoś jeszcze się wypowiedzieć?:)
Dzięki za odpowiedz;)
Chłopaki rozpiszcie się coś więcej na temat odblokowania po tych środkach. Zastanawia mnie toksyczność takiego miksu? Koncentrować się będę na suchej tkance mięśniowej ;-p
Mam Restore z Alriego i JW ;] Myślicie żeby wrzucić to po odblokowaniu z clomidu czy wejść na jakieś mono/jabłko?
Nie wchodzę na SAA z tego względu, że nie mam dostępu do pewnego źródła ;-( Nie ukrywam, że wolałbym wbić Enana ;]
Zmieniony przez - VooDooMan w dniu 2009-02-12 20:55:56
1234468115000
czemon
Wysłana - 12 lutego 2009 21:00
JW jak wiesz niby nie jest ph ale ja mam oddzielne zdane co do tego . to dziwne by było wskakiwać na to razem z restore czy co tam masz . JW bym sobie podarował
2 kroki w przód jeden w tył i tak do usranej śmierci
1234468854000
VooDooMan
Wysłana - 12 lutego 2009 21:36
JW mam tą najnowszą wersję więc pewnie lipa Stara wersja klepała, siła szła
1234471000000
czemon
Wysłana - 12 lutego 2009 22:01
ja miałem we wrzesniu tamtego roku to był na treningu obłęd pobudzenie jak **** po robocie fizycznej zmęczony jak nic łykam do przekąski i zaraz taki power mnie chytał jak po niczym innym ;d
2 kroki w przód jeden w tył i tak do usranej śmierci
1234472471000
bednar1989
Wysłana - 12 lutego 2009 22:18
po cyklu np. mono+ cp
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Wielu musi się bać ten, kogo wielu się boi.
Znawca -
1234473527000
odzywa18
Wysłana - 12 lutego 2009 23:01
daj sobie spokoj z tymi PH hooj wie co w tym jest.Poszukaj kogos niewierze,ze nie zalatwisz sobie mety lub propka