Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 860 razy
słowa kluczowe: cykl  oceny 
Autor

Cykl do oceny

Wardog

Wysłana - 04 grudnia 2005 18:07    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam.Zakupilem troche supli i teraz niewiem jaki dokladnie cykl z tego zrobic : jeden duzy taki na ok 40-50 dni czy rozciagnac branie na np 70-80 dni.A wiec tak , kupione mam : methyl masterdrol, methyl 1-p,Xpand,cell mass,ALA,cytrulina,tauryna,omega-3,CLA,l-arginina,ornityna hcl,jablczan magnezu,cynk,betaina,gainer,carbo,bialko
Dam teraz 2 cykle do oceny:

1 cykl 40-50 dni

do posilkow -masterdrol i 1-p
do sniadania 0mega -3-4gramy
do obiadu CLA 5gram
przed treningiem XP , cytrulina-4 gramy,jablczan magnezu 1 gram
po treningu cell mass ,ALA-1gram , tauryna-2 gramy,betaina- 2gramy
przed snem cynk ,l-arginina 7-gram,ornityna hcl -3gramy
gainer,carbo i bialko to wzaleznosci jakie braki w diecie beda

2 cykl 70 dni
przez pierwsze 30 dni
masterdrol i methyl 1-p do posilkow
przed treningiem -tauryna,jablczan cytruliny , jablczan magnezu ,l-arginina ,ornityna hcl
do posilkow omega-3,CLA, przed snem -cynk
gainer ,carbo,bialko zalezy od brakow w diecie
przez nastepne 40 dni biore wszystkie wczesniejsze suple tylko niebiore masterdrolu i m1-p
i dodaje XP,cell mass ,betaina,ALA,tribulus ,Formadrol

Piszcie ktury cykl lepiej zrobic i co byscie ewentualnie zmienili lub dodali do cyklu.

Pozdrawiam

Zmieniony przez - Wardog w dniu 2005-12-04 18:17:44

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 grudnia 2005 20:01 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Wardog

Wysłana - 04 grudnia 2005 20:01    Edytuj Cytuj
pomoze ktos?

Zmieniony przez - Wardog w dniu 2005-12-04 22:42:31

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 04 grudnia 2005 22:49    Edytuj Cytuj
a nie przekombinowałeś troszkę?
ja już dziś kończe więc dobrej nocy!
a jak co to jutro przeanalizuje i pomóc ci spróbuje!
pozdrawiam!

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

Wardog

Wysłana - 04 grudnia 2005 23:16    Edytuj Cytuj
OK dzieki Apokalipsa.
pozdro.

Wardog

Wysłana - 06 grudnia 2005 00:11    Edytuj Cytuj
odswiezam

Wardog

Wysłana - 06 grudnia 2005 17:59    Edytuj Cytuj
Gdzie sa Ci specjalisci od suplementacji?

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 06 grudnia 2005 20:56    Edytuj Cytuj
Wardog zanim coś zaczniemy doradzać napisz mi czy wszystkie te suple już masz, zresztą napisz dokładnie co masz, bo widzę że z niektórych kombinacji możnaby zrezygnować ew. przesunąć na czas późniejszy/przerwy w cyklach/ a dodać za to lub troszkę pouzupełniać...?

Jan Paweł II
C. K. Norwid
Ekspert -

Wardog

Wysłana - 07 grudnia 2005 06:26    Edytuj Cytuj
Czesc Apokalipsa, zakupione juz mam : masterdrol,betaina,tauryna,cytrulina, l-arginina,ornityna hcl,ALA,CLA,omega3,carbo, bialko,magnez,cynk,witamina C,zen szen

a zamiezalem jeszcze kupic Xpand, cell mass (lub jakis inny ester kretki)
Androstenentrione(to po cyklu z masterdrol)

Ten cykl chcialbym zrobic taki najlepszy w roku a przed wakacjami juz taki slabszy,obecnie jestem do konca roku na takich troche lzejszych treningach , regeneruje i przygotowoje stawy na ciezkie styczniowe treningi ,obecnie biore glukosamine,msm,chrzastka rekina,cynk,zen szen,bialko,omega3

Tak wiec z tego co jest mozesz cos ulozyc + mozesz dodac suplementy kturych niemam a uwazasz ze beda przydatne lub niezbedne(na cene niepatrz ,chce zeby to byl maxymalnie dobry cykl)

Dieta dobra jest , tak samo trening , tylko zostala suplementacja

Pozdrawiam

Zmieniony przez - Wardog w dniu 2005-12-07 21:02:16

Wardog

Wysłana - 07 grudnia 2005 21:37    Edytuj Cytuj
Apokalipsa jak bedziesz miec czas to rzuc okiem.

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 07 grudnia 2005 21:58    Edytuj Cytuj
właśnie rzuciłem i gdy prawie skończyłem jakoś nieopacznie wszystko poszło się j..ać, ale jeszcze raz spróbuje...

Jan Paweł II
C. K. Norwid
Ekspert -

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 07 grudnia 2005 22:21    Edytuj Cytuj
widzę z tego że trzeba będzie utworzyć jakby grupy które będą współdziałały ze sobą z tego co już masz jak również i może coś dodamy,
nie znam twojej diety ani twojego zapotrzebowania w niej więc nie napiszę ci ile białka a ile węgli z odżywek ale tylko ogólnie odnośnie dawek i pory brania.
carbo przed i po treningu/30 do 50g./
białko -to zależy jakie to białko- najczęstsze pory to jednak okres po treningu i przed snem,
możesz również w różnych najwłaściwszych dla siebie proporcjach łączyć te dwa składniki i dodawać do posiłków albo czasem wypić w zamian, w zależności od pory dnia- rano więcej węgli a mniej białka a im bliżej wieczora tym bardziej na odwrót.

glucosaminę, msm, chrząstkę rekina, omega3 pewnie suplementujesz we właściwy sposób a to sie raczej nie powinno zmienić- więc tego się trzymaj/chyba że masz wątpliwości/

do tego zestawu; cytrulina, tauryna, betaina możesz dokupić cell-massa albo coś innego co w składzie będzie oparte na kreatynie/mono, jabłczan, ester/ i dodawać po około 2g. każdej substancji na porcję/szkoda że nie masz AAKG bo wtedy mógłbyś jeszcze tego dorzucić do zestawu[aha dodaj jeszcze ALA]
argininę i ornitynę razem w dość pokaźnej dawce przed snem/bezpośrednio niemal- pewnie z 10g w sumie- powinno to wpłynąć super na jakość mięśni/.
natomiast kolejny zestaw utworzą magnez, cynk, żeń szeń i wit.C,- dodaj jeszcze witB6.
aha i CLA po dwie kaps. ze dwa, trzy razy dziennie- podobnie jak omega3- nie widzę przeciwskazać i chyba razem możesz to łykać do posiłków.

no i jeszcze jedna sprawa a mianowicie to moje pytanie a raczej prośba o przybliżenie masterdrolu i androstenentrione bo jakoiś do końca nie mogę dokładnie skojarzyć- zresztą dość długo nie siedzę w tego typu związkach i nie jestem pewien czy nie pomyle tego z czymś...?

Jan Paweł II
C. K. Norwid
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Cykl do oceny

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.