Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1028 razy
słowa kluczowe: cykl  deca  boldek  wino 
Autor

Cykl (deca,boldek,wino)

TDK2

Wysłana - 20 czerwca 2007 18:53    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam.
Od razu na wstepie powiem, ze ten cykl, to tylko teoretycznie ukladany nie do celow uzytkowych... po prostu chcialbym tak sie dowiedziec i myslcie sobie co chcecie

Srodki:
24 tab clomidu
9 amp deca-durabolin (Organon) 2ml(200mg/ml)
2 amp boldabolon (Europe Arena Pharmaceutic) 5ml(200mg/ml)
200 tab stanabol (British Dragon) 10mg/tab

Cykl:
1-8 deca-durabolin 200mg e3d
5-8 boldabolon 200mg e3d
1-5 winstrol 50mg ed
Odbolok:
3 tyg po ostatnim strzale boldabolonu
1tydz clomid 100mg ed
2tydz clomid 50mg ed

Warto dorzucic do tego nolvadex i hcg, bo srodki poblokuja mocno?
Prosze o ocene i ewentualne poprawki:)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 czerwca 2007 19:16 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Nordland85

Wysłana - 20 czerwca 2007 19:16    Edytuj Cytuj
1. Boldenone za krotko jesli bez fronta
2. Wino lepiej na koniec cyklu niz na poczatek
3. Jesli masz 9 amp deki to jakim cudem zrobisz z tego 1-8 200 e3d?

Z tego co masz juz pomijajac fakt czy jest to dla Ciebie bo nie wiem, nie wypelniles ankiety...to:

1-9 deka 200mg e7d
1-10 bold 100mg e3d
8-12 wino 50mg ed

13. tydzien PCT

Zmieniony przez - Nordland85 w dniu 2007-06-20 19:19:04
Znawca -

xbox360

Wysłana - 20 czerwca 2007 19:26    Edytuj Cytuj
a dla czego deka z boldem ;/

" Sam żyjesz więc innym daj żyć "

lodzianin1 WHITE POWER

Wysłana - 20 czerwca 2007 19:32    Edytuj Cytuj
ja bym albo jechał na boldzie albo na dece a zamiast jednego z tych środków testo

Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -

justine197

Wysłana - 20 czerwca 2007 19:36    Edytuj Cytuj
j/w
za deke test
Specjalista -

dopping

Wysłana - 20 czerwca 2007 20:09    Edytuj Cytuj
koniecznie bym dodal testo , nie musisz rezygnowac z bolka ani dec.
reszta w miarę ok

a i bym zapomniał bolek bierz przez 12 tygodni wówczas dopiero są prawdziwe efekty

Zmieniony przez - dopping w dniu 2007-06-20 20:11:47

PORADY PRV: GG 11091787

cromwell

Wysłana - 20 czerwca 2007 20:17    Edytuj Cytuj
Niepotrzebnie kombinowac zwiekszyc dawke bolda do 400mg na tydzien do tego prop 100mg co drugi dzien..i w połowie cyklona wino..a nie mieszac 3 anaboliczne sterydy i zadnego andro..zreszta test jest podst kazdego cyku..a bold zamiast decki bo dla mnie jest lepszy..ale mozesz tam wstawic deke zamiast jego/.
Specjalista -

TDK2

Wysłana - 20 czerwca 2007 20:36    Edytuj Cytuj
Nordland85 faktycznie moj blad 1-7 wychodzi :) I jak juz pisalem nie dla mnie... z kilku powodow:

1. mam podatnosc na tradzik, a walcze z nim zebym go nie mial... a jakbym wzial saa to by mnie wy***alo strasznie :/
2. problemy zdrowotne zabraniaja mi stosowanie anabolikow
3. za chudy jestem i za malo systematyczny w treningach zeby po cos siegac:P

Ok poprawilem troche ten cyklik i tak po ewentualnym dokupieniu saa:

1-10 deca 400mg e7d
1-10 bold 500mg e7d
1-12 Test Enantan 500mg E5D
8-12 wino 50mg ed

15 pct

jak teraz?

Zmieniony przez - TDK2 w dniu 2007-06-20 20:38:32

justine197

Wysłana - 20 czerwca 2007 20:50    Edytuj Cytuj
miodzio
Specjalista -

e-lite

Wysłana - 20 czerwca 2007 21:37    Edytuj Cytuj
14 pct

5ty, 9ty, 13ty hcg
Ekspert -

TDK2

Wysłana - 20 czerwca 2007 23:12    Edytuj Cytuj
e-lite faktycznie 14 :) a co do hcg, to dawka 2500I.U e5d wystarczy? a moze wiecej, czy mnie?

i jeszcze takie pytanie ogolne dotyczace boldka, bo strasznie drogo wychodzi przez niego ten cykl ponad 900zl za samego boldka... lepiej pozbyc sie go czy niech zostanie?

Zmieniony przez - TDK2 w dniu 2007-06-21 12:43:58

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Cykl (deca,boldek,wino)

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.