Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam wszystkich. Chce zrobić cykl z flakonu Nandro Deconate PHOENIX LAB (10ml/2000mg) i 15 shotów Testosterone Enenthate (1ml/200mg) z Aburaihan IRAN.
...::: Kto pyta nie błądzi...kto błądzi niech pyta :::...
1268219121000
karah_133
Wysłana - 10 marca 2010 18:45
ja bym walil: deca 1-10 200mg/e7d enan 1-8 250mg/e4-5d prop 9-12 100mg/e2d na zejscie, odblok i kreatynka =BOMBA :)ewentualnie jak chcesz przykozaczyc to mete dorzuc 1-4 25mg/ed, ja z tym wjezdzam wlasnie, micha na full+ suple i ogień w tłoki he pozdro
1268243127000
Spartanx9
Wysłana - 10 marca 2010 20:02
Meta deka test prop i moze wino do tego ...
Hardcoreteam
1268247734000
NoPain
Wysłana - 15 marca 2010 03:05
Sorx,że nie odpisywałem tak długo ale pracowałem a na weekend miałem problem z forum (nie działało)
Poniżej ankieta:
1.WIEK:27 2.WAGA:71 3.WZROST:168 4.WYMIARY: BICEPS:37 KLATA:105 UDO:60 TALIA:78 5.STAZ NA SILOWNI: okolo 5 lat,ale mialem wiele przerw nawet jedna 1,5 roku (mialem troche problemow w zyciu) od roku regularne treningi 5 razy w tyg. 6.DIETA - Rozlozona na 6 posilkow dziennie BIALKO:3g/kg ciala WEGLOWDANY:4g/kg na poczatek i ewentualna korekta na + albo - TLUSZCZ:1 7.ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:2 cykle : I. 20 szotow Propa i II. 100 Mety + 10 Supry + 5 Omki III. 30 Agi + 10 Omki 8.TRENING: 5 razy w tyg. 9.CEL CYKLU: masa 10.ODSTEP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: 2 lata 11.POZIOM BF%? 12.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY):ektomorfik 13.STAN ZDROWIA:b.dobry 14.SKLONNOSC DO LYSIENIA LUB POROSTU OWLOSIENIA:brak 15.WYNIKI SILOWE 16.PPM podstawowa przemiana materii: klata : 100 na serie martwy ciag : 120 na serie przysiad : 100 na serie - dopiero zaczalem robic nogi
Odrazu napisze,ze zaczynalem od wagi 54kg wiec oszczedzcie sobie odpowiedzi typu "Odpusc sobie SAA" itd. Troche popieprzylo mi sie w zyciu i mialem kilka dlugich przerw w silowni przez co byly spadki ktore musialem odrabiac.Od roku wzialem sie za siebie...regularne treningi i dieta. Od ostatniego cyklu minelo 2 lata.
Pewnie i tak dostane z***y od was ale kazdy z was uczyl sie na bledach i kazdy je popelnial. Tak czy siak mam tyle soku,wiec pomozcie rozpisac.
Z gory dzieki.
1268618733000
grubas19
Wysłana - 15 marca 2010 08:24
jestes ekto i 4g wegli?
1268637860000
NoPain
Wysłana - 15 marca 2010 10:24
W zasadzie to zawsze byłem szczupły i nie wiedziałem co to znaczy tłuszcz.Wyglądałem jak Bruce Lee - cały użylony...widać było włókna mięśniowe.Jednak z wiekiem zauważyłem,że moja przemiana materii uległą zmianie i na brzuchu zaczął się odkładać tłuszcz. Napisałem,że zacznę od 4g i zobaczę jak będzie szło. Po prostu staram się trochę "wysuszyć" a poza tym dietę napisałem obecną - do cyklu będę musiał ją zmodyfikować.
Zmieniony przez - NoPain w dniu 2010-03-15 10:24:36
1268645044000
oskar117
Wysłana - 15 marca 2010 12:00
za mało teścia
Specjalista -
1268650805000
NoPain
Wysłana - 15 marca 2010 12:33
oskar117 mogę dokupić...ale chyba lepiej propa na koniec cyklu ? Tylko ile bo tez nie chce przesadzać...miałem 2 lata OFF. Na pewno nie chce więcej nandrolonu i zastanawiam się nad HCG po cyklu.Odblok będzie z Clomy i Nolvy.