Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Cwicze a Nieprzybieram w Bicepsie ! HELP

lukaszcool

Wysłana - 11 listopada 2007 21:16    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, mam taki problem ze Cwicze juz od 8 miesiecy i na poczatku nawet przybralem w bicepsie.. ale teraz od 2 meisiecy juz nic, czyli mam tylke samo cm w bicepsie jak i mialem 2 miesiace temu. na bicepsa cwicze 2 razy w tygodniu to mi sie wydaje ze wystarczajaco. Biore tylko QuickMass na mase z odrzywek. Mozecie mi pomóc dlaczego nieprzybieram w bicepsie ? z Góry dzieki !

No Pain No Gain

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 listopada 2007 21:32 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Sandwich16

Wysłana - 11 listopada 2007 21:32    Edytuj Cytuj
a jesz cos kolego ? jedzenie to podstawa. Moze za bardzo ci na tym holernym bicu zalezy i robisz za duzym ciezarem zle technicznie ? Moze nie zmieniasz planu ? Zmien podejscie psychiczne do treningu bica. Pamietaj ze pozniej lapa wolniej rosnie niz na poczatku. Ile wazysz i ile masz w kablu tak w nawiasie to bedzie duzo mowic.

ps. trening bica raz w tygodniu wystarczy, ja go nie robie wcale a rosnie, dostaje wycisk przy innych cwiczeniach, szczegolnie po plecach ...

lukaszcool

Wysłana - 11 listopada 2007 21:51    Edytuj Cytuj
Nieno Jesc to normalnie jem.. nawet zaczelem wiecej jesc ryzu i tych innych dietetycznych potrawek. Waze 67 kilo, Wzrost 172, I bicepsie to mam 33cm...... a co do cwiczen to robie wszystoko jak trzeba .. nieprzesilam sie i nierobie na chama wszystkeigo .

No Pain No Gain

georgu Ivan Groźny

Wysłana - 11 listopada 2007 22:05    Edytuj Cytuj
Bedzie dieta, beda efekty. Bez diety cudow nie ma

MODERATOR DZIAŁU "SPORTY ZESPOŁOWE"
Ekspert -

lukaszcool

Wysłana - 12 listopada 2007 02:39    Edytuj Cytuj
dietka jest :> ale dziwi mnei wlasnie to ze przez 2 meisiace zastopowalo mi to ... niewiem co jest ..

No Pain No Gain

techno_boy

Wysłana - 12 listopada 2007 08:09    Edytuj Cytuj
biceps to cholerna partia, tez mam straszny zastoj w nim, niedlugo ma powstac artykul o bicepsach, moze on cos nam pomoze ;)

...

Rothen

Wysłana - 12 listopada 2007 10:24    Edytuj Cytuj
uhmu, ile robisz serii na bicepsa na 1 treningu ? 2 serie to wcale nie musi być za mało bo może być za dużo

kiedy ostatnio robiłeś regeneracje ?

napisz dietę jak się odżywiasz !

ile czasu nie zmieniałeś treningu ?

napisz więcej

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.

lukaszcool

Wysłana - 12 listopada 2007 14:49    Edytuj Cytuj
Moja dietka to jem ryz zamist ziemniakow i przewaznie rybka lub kurczak. Duzo nabialu jem. Na bicepsa robie okolo 4 do 5 seri w jednym cwiczeniu a wszystkich cwiczen to okolo 8 roznych. oczywiscie ze zmieniam te cwiczenia bo niecwicze na tych samych maszynach co 3 dni co ppoprzednim razem. Czyli na Bica laduje 2 razy w tyg. mysle ze to jest max co moze byc ;)

No Pain No Gain

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Cwicze a Nieprzybieram w Bicepsie ! HELP

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.