Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Autor

Cutting Edge USA LABS - prosze o konkretne opinie

Joven

Wysłana - 11 lutego 2009 18:11    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam. Kupiłam dzisiaj Cutting Edge USA Sports Labs 120 kapsulek (60zł w sklepie odżywkami).

Wybrać pomógł mi sprzedawca, podobno jest najskuteczniejszy z tych lżejszych specyfików (jestem kobietą i bardziej zależy mi na zdrowiu niż odchudzaniu, więc chaialam cos lajtowego, i nie powodującego wzrostu cisnienia, itp - no. po Thermo Line II mialam bardzo suche gardlo i nie bylo fajnie

No więc kupiłam ten Cutting Edge. Powiedziano mi, żeby jeść 3 tabsy na 1 godzinę przed treningiem. W dzien nietreningowy - 3 tabsy na czczo. Czy wg Was (proszę o radę tylko tych, którzy stosowali) to jest optymalna dawka czy 2 tabsy dziennie dla mnie wystarczą?

No i proszę o opinię na temat skutecznosci i ewentualnie innych efektow chcianych i niechcianych. I BARDZO proszę o nie wpisywanie nazw innych specyfików, które polecacie, bo juz ten kupilam i nie kupię innych. Proszę o radę tych, którzy to kiedyś stosowali.

(wiem ze o tych tabsach jest mowa w kilku innych tematach, ale w zadnym z nich nie bylo konkretnych informacji ani odpowiedzi i opinii - nie wpisujcie mi składu tego, jak w podobnych postach - bo mam go na opakowaniu

Dziekuje wszystkim za rady.

Jeśli Ci pomogłam SOG-nij mnie :)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 lutego 2009 18:19 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - T-100

CENA: 67.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł
Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Seewy SKF Dwunastka KRK

Wysłana - 11 lutego 2009 18:19    Edytuj Cytuj
zacznij od 2 kapsow
zawsze powinno sie zaczynac od mniejszej dawki zeby zobaczyc reakcje organizmu...

jest to niezly lajtowy spalacz

"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Specjalista -

Joven

Wysłana - 11 lutego 2009 20:17    Edytuj Cytuj
dzięki :) tak zrobię, a po jakim czasie i CZY zwiększyć dawkę?

Jeśli Ci pomogłam SOG-nij mnie :)

tygrum

Wysłana - 11 lutego 2009 20:29    Edytuj Cytuj
Produkt konkretny, bardzo chwalony. Dawkę zwieksz, jesli będziesz niezadowolona z efektów dawki dotychczasowej Maksymalna dawka to 4 tabsy dziennie. Niekoniecznie przed treningiem, można podzielic na dawki przyjmowane regularnie w ciagu dnia. Producent zaleca preparat do stosowania codziennego.

Witalij Kliczko na prezydenta Ukrainy !!!

Seewy SKF Dwunastka KRK

Wysłana - 11 lutego 2009 20:32    Edytuj Cytuj
mysle ze po 3-5 dniach jezeli nie zauwazysz niczego negatywnego mozesz zwiekszyc

"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Specjalista -

giaccoli

Wysłana - 04 marca 2010 22:16    Edytuj Cytuj
no dobrze to jakich efektow mozna sie spodziewac jesli nie chodzi sie regularnie na siłownie a stosuje sie Aerobiczna 6 Weidera.

proszę o odp:) pozdrawiam

Giaccoli

Nani20

Wysłana - 05 marca 2010 08:14    Edytuj Cytuj
jeśli nie masz diety to obojętnie czy robisz 6 weider'a czy 8 ibisza efektów żadnych nie będzie. Dieta to podstawa - potem trening i sen - na końcu suple

giaccoli

Wysłana - 05 marca 2010 21:43    Edytuj Cytuj
a mozecie jakis podac plan diety..czy cos ?? waze 95kg przy wzroscie 181cm praca srednio fizyczna...

Martainn

Wysłana - 06 marca 2010 10:58    Edytuj Cytuj
Nie ma czegoś takiego jak plan diety dla każdego. Idź do działu odżywianie. Tam Ci pomogą.
Specjalista -

CatBehemot

Wysłana - 05 czerwca 2011 18:02    Edytuj Cytuj

Usunięty przez TomQ-MAG za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.

Najlepszym trenerem jest ból, ale ma mało uczniów

TomQ-MAG

Wysłana - 05 czerwca 2011 18:08    Edytuj Cytuj
daty!

Nie wiesz jakie suplementy wybrać? Oferty sklepów cie przytłaczają?
Ściągawka z godnych uwagi w moim profilu okno ZAINTERESOWANIA!!!
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Cutting Edge USA LABS - prosze o konkretne opinie

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.