Temat: Treść:
Temat został odczytany 2144 razy
słowa kluczowe: crocop  fedora 
Autor

Crocop n/t Fedora po za UFC

astutus

Wysłana - 09 września 2009 12:35    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Wywiad z Sherdoga i po krotce:
Crocop na wstepie mowi, ze szanuje bardzo Fedora jako zawodnika, nie chce tam zadnych zgrzytow, ale dla niego to conajmniej dziwna sprawa, ze Fedora w UFC nie ma skoro tutaj sa najwieksze wyzwania.
W dalszej czesci wywiadu idzie dalej i insynuuje, ze moze Fedor boi sie popsuc swoj rekord skoro ma taki perfekcyjny i dlatego wybral Strikeforce, ktore podobnie jak i Dream nie mialo zadnych mozliwosci aby zaoferowac Fedorowi wieksza kase niz UFC.
Ogolnie Crocop sie mota, jak cos powie to odrazu odkreca:
Mowi, ze nie mysli, aby Fedor sie obawial, ale moze Fedor mysli, ze UFC jest jednak za mocne.

Astutus

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 września 2009 13:50 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

TSEL

Wysłana - 09 września 2009 13:50    Edytuj Cytuj
Lawiruje żeby nie powiedzieć za dużo i potem gdzieś w knajpie oklep nie zebrać od Fiedi

Zibi7

Wysłana - 09 września 2009 15:16    Edytuj Cytuj
Styl Wałęsy

Breaking My relationship with time&space
Znawca -

Ramon D.

Wysłana - 09 września 2009 17:43    Edytuj Cytuj
a po co Mirek wogule odpowiada na takie pytania, kariera mu sie konczy czy co?

kiedys Miras skwitowalby takie wiesniackie pytania jednym usmieszkiem i noga na leb a dzis...

B-REAL www.fight24.pl

Wysłana - 09 września 2009 19:40    Edytuj Cytuj
Słyszałem jego wypowiedz. Co drugie słowo "i dont know"
Specjalista -

greg 82

Wysłana - 10 września 2009 10:43    Edytuj Cytuj
Niech ktoś wrzuci newsa może jak jakiś zawodnik będzie miał inne zdanie o Fedorze, bo mówili to narazie to samo dokładnie Florian, Carwin, GSP, Silva itd. itd.

astutus

Wysłana - 10 września 2009 11:00    Edytuj Cytuj
No Fedor niewyobrazalnie stracil przez rezygnacje z UFC, w oczach zawodnikow, w oczach pewnej czesci fanow (np. kupilbym ppv jakby walczyl w UFC, a po za ufc to mnie jego walki nie interesuja na tyle, zeby za to placic).
Btw nie slyszalem negatywnych opinii GSP n/t Fedora, moze ktos zapodac linkiem? Przykra sprawa, ale ogolnie goscie, ktorzy kiedys uwazali Fedora za no1 i pomimo bycia w UFC glosno o tym mowili, teraz powoli zmieniaja zdanie, oj Fedor Fedor cos ty narobil.

Astutus

greg 82

Wysłana - 10 września 2009 11:29    Edytuj Cytuj
GSP odnosił się do tego, że pytali go o to, że kiedyś mówił, że to Fedor jest no.1 p4p, a tak naprawdę tak nie uważa, że Fedor jest najlepszym zawodnikiem w tej chwili.

astutus

Wysłana - 10 września 2009 12:20    Edytuj Cytuj
tzn, ze co teraz po prostu zmienil zdanie? jak go ponownie pytaliu, czy dalej uwaza Fedora za no1?

Astutus

greg 82

Wysłana - 10 września 2009 12:33    Edytuj Cytuj
Tak, mówił tak po ufc 100 (teraz nie mam linka, ale na 100000% widziałem ten wywiad). Przesłanie było mniej więcej w stylu czemu mam się uważać za gorszego (gsp) skoro rozwalam topowych, a on nie walczy z najlepszymi (w mniemaniu gsp).

astutus

Wysłana - 10 września 2009 13:08    Edytuj Cytuj
No i ma racje, coz dodac.

Astutus

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Crocop n/t Fedora po za UFC

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.