Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 76 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Zdrowie
Cos przeskakuje w pachwinie ; // 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: cos przeskakuje pachwi
Autor "Cos przeskakuje w pachwinie ; //"   

gregorek12
 Wysłana - 6 luty 2010 11:48        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam. Jakies pol roku temu po treningu w pilke nozna zaczelo mnie polec podbrzusze. Tak przez 2-3 dni. Na poczatku myslalem ze to wyrostek jakis albo przepulklina. Jednak poszedlem do lekarza i powiedzial ze nie przepulklina a jedynie cos nadwyrezone. Mialem zwolnienie mies z wfu i innych zajec. Po miesiacu zaczalem troche biegac i znowu to samo. Dzien po tym graniu mocny bol w pachwinie przy chodzeniu przez jakies 3 dni. Na dodatek cos mi tak jakby przeskakuje. Bylem ponownie u lekarza, zrobilem USg bo bylo podejrzenie ze przepulklina i nic. znowu mialem zwolnienie 2 mies i ost 3 dni temu ponowie to samo. Dzien po kopaniu polki mocny bol w pachiwnie i cos mi przeskakuje. Wie ktos moze co to moze byc? Moze ktos mial cos takiego? Albo dokladnie do jakiego lekarza sie wybrac? Z gory dziekuje za pomoc

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Cos przeskakuje w pachwinie ; //

<< GARDŁO!!! / bezsennosc >>

Podobne: hhhmmm zap[odajcie cos an kolano | niedobór magnezu i cos na stawy? | gula w pachwinie po treningu kolan i prostych [muay tai] | watroba ? a moze cos innego ? Prosze o pomoc | Guru, chyba cos spieprzylem | Czy mieliscie cos takiego?pilne

Warto przeczytać: filologia | germanska | hmb odstepy | tatrapils | hah4u | power name bialko | polowa kurczaka | racker | trening nadgarstka | dwóglowy uda | koszulki pilkarskie polski | plan cwiczen masa i sila | mas ketoz | karka | ankieta n/t fbw | efedrynowy | winstrol apteka | hiszpanskie | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL