Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 23510 razy
słowa kluczowe: pryszcze 
Autor

Cos na Pryszcze

mmarcin17

Wysłana - 01 maja 2005 22:22    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam potrzebuje cos na pryszcze cos dobrego stosowałem wiele drogich srodkow i nic myje sie bardzo czescto i dalej nic kompie sie prawie codzienie :/ efekt mało zadowalający skure mam przetuszczonom bardzo a jak sie myje zaczesto to tez mi wychodzom znowu syfy :/ co zmienic moze złe odrzywianie na co uwarzac ??

Doradca działu Motoryzacja na insomni .

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 maja 2005 22:50 
W większości przypadków polecamy:

Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

BaKuS1

Wysłana - 01 maja 2005 22:50    Edytuj Cytuj
kompie się prawie codziennie

bienias

Wysłana - 02 maja 2005 00:09    Edytuj Cytuj
odrzywianie ale tym myciem żeś mnie zabił Ziomek poprzeglądaj Dzial Uroda a znajdziesz napewno coś pożytecznego

<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>

shelong

Wysłana - 02 maja 2005 10:57    Edytuj Cytuj
dermoklar do mycia rano i wieczorem a moze dermatolog ci pomoze bo sa rozne rodzaje tradziku na slepo nie ma co polecac srodkow

Karolinkaa

Wysłana - 02 maja 2005 20:38    Edytuj Cytuj
Hmm...dermatologiem nie jestem,ale mam doświadczenie z pryszczakami.Na początek proponuje myć twarz 2 razy dziennie żelem antybakteryjnym np. świetny jest Clean&amp;clear Advantage,następnie na dzień posmaruj sobie buźkę jakimś nawilżającym kremikiem z IWOSTINU (np.emulsja matująca dla skóry wrażliwej ,tłustej i skłonnej do zmian trądzikowych). Na noc zapodaj sobie Akneroxid 5 na prycholki.Jesli Twój trądzik jest bardzo zaawansowany,to rób sobie co 2-3 dni maseczkę z zielonej glinki (dostępna w aptece),jednak ona bardzo wysusza.Acha a z doustnych śodków polecam jakiś zestaw witamin,napewno nie zaszkodzą,ja osobiście łykam Capivit A+E,ale to jest chyba tylko dla kobiet.Jeśli masz jeszcze jakieś pytanka to wal śmiało!!Pozdrawiam!!!

shelong

Wysłana - 02 maja 2005 23:49    Edytuj Cytuj
chialbym miec taka dziewczynke jak ty Karolinko
a moze tzreba bedzie antybiotyk np jakas tetracyklinke albo miejscowo klindamycyne lub jakas erytromycyne tzreba zobaczyc zmiany
tzreab pamietac ze srodki znadtlenkiem benzoilu sa glownie na tradzik zaskornikowy

shock

Wysłana - 03 maja 2005 09:37    Edytuj Cytuj
Ja jak miałem trądzik to dermatolog zapisał mi antybiotyk Tetrysal i maść Differin i Metronidazol.Wystarczyło na jakiś miesiac ale trądzika już nie mam od dawna

Mały_mazur

Wysłana - 03 maja 2005 10:45    Edytuj Cytuj
polecam daverecin

==> Bractwo A(L)batros <==
anno Domini tuł tałsent trii

xmadziulka

Wysłana - 23 października 2009 21:45    Edytuj Cytuj
Nie polecam:
Stosowałam wiele środków... np.
-Benzacne... (nie pomaga... albo przynajmniej mi nie pomogło),
-Diane35 (wiele skutków ubocznych),
-różnego rodzaju preparaty firmy AVON, bądź Vichy... &ltrogie i nie pomagają...
Polecam :
-Sudocrem (krem na odparzenia dla niemowląt ale pomaga :P)
-Davercin
-silicol skin
-picie drożdzy...
-ograniczenie spożywania słodyczy ( w szczególności czekolady )
Pozdrawiam :)

Jozeek

Wysłana - 24 października 2009 22:33    Edytuj Cytuj
Jako że mam jakieś 5 letnie doświadczenie w walce z trądzikiem którego na szczęście od jakiś 2 lat już nie mam z własnego doświadczenia polecić mogę (chociaz i tak uważam że dobór leku który będzie działał to raczej indywidualna sprawa) polecić mogę:
Z ziół: Bratek do picia
Z kosmetyków: Normaderm
Z leków: differin i zineryt

01.03.09 - zacząłem drogę do chwały

karinkton7

Wysłana - 24 marca 2010 15:08    Edytuj Cytuj
Polecam Pastę Cynkową jest dostępna w Prawie każdej Aptece ksztuje jedynie 1,70 zł Pastę najlepiej nałożyć na wieczór tak godzinę przed pójściem spć. Pozostawić to do rana. Jak wstaniesz spłukać wodą. Jeden minus tej Pasty to że poduszka będzie biała od tego, no ale mi to nie przeszkadza. A Efekty są super.

Pasta Cynkowa:
nie podrażniając skóry, twarz nabiera ładnego kolorku. W paście znajduje się cynk, dzięki któremu stan naszej buźki poprawia się. Działa ona ściągająco i antybakteryjnie. Starcza na długo, najlepiej smarować się nią na noc (raz dziennie), aby zbytnio nie wysuszyć skóry. Można kupić ją tylko w aptece.

Mi to pomogło i jestem zadowolony. Polecam i tobie. Pozdrawiam

Pozdro dla koksów

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Cos na Pryszcze

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.