Zapraszam wszystkich trenujących combat 56 do podzielenia się swoimi uwagami na temat rzetelności przekazywanych technik i zasad systemu Combat56 w waszych miastach.Jestem przeciwny podróbom typu Combat xxx itp. Combat 56 zajmuje sie od 10 lat i chętnie sie tą wiedzą podzielę.
----------------------------- PROSTO -----------------------------
Znawca -
1052396523000
jakryc ZASŁUŻONY
Wysłana - 08 maja 2003 15:36
Lewro - z chęcią coś poczytam an temat C56 i Pana Kupsa (ale proszę: nie wypowiadaj się w stylu niejakiego bryliana, pokaż, że jesteś KIMŚ).
SI VIS PACEM, PARA BELLUM...
1052400982000
SFD
Wysłana - 08 maja 2003 15:41
to zes zmacek wygarnal... A jakryc to juz sobie moze odpusc wiadoma kwestie
-= Badz dzielny! =-
1052401308000
jakryc ZASŁUŻONY
Wysłana - 08 maja 2003 16:08
nic sobie nie będę odpuszczał. po prostu nie chcę tu kolejnego wariata.
SI VIS PACEM, PARA BELLUM...
1052402925000
lewro
Wysłana - 08 maja 2003 16:54
niezła z was klika widzę że potraficie tylko dop....dalać, nie po to poddałem to forum żeby kogoś wysławiać, jeśli chodzi o Combat 56 to żyje on własnym życiem system się udoskonala i idzie z duchem postempu system musi być uniwersalny na miare potrzeb każdego bezwzględu na posturę ( 50 cm w bicepsie nie załatwia sprawy)my mamy takie porzekadło: kto wiecej waży tym głosniej pada. jeśli chodzi o postep Combat56 to przyjedzcie do Spały na staż ogólnopolski i zobaczcie czy jest coś nowego. A na szacunek czy poważanie trzeba sobie zasłóżyć swoją pracą i podejściem do ludzi i nie spodziewam się po wasz błyskotliwych odpowiedzi chyba że chcecie żeczywiście o czymś konkretnym porozmawiać pozdrawiam
combat 56 podobno dobre ale w bydgoszczy to tego nie ma :(((
1052428906000
GrZeGoRr
Wysłana - 09 maja 2003 00:47
w zeszly weekend w szczypiornie (kolo Kalisza)w szkole wieziennictwa odbylo sie seminarium na ktorym to mial zjawidz sie pan Kups niestety z niewiadomych przyczyn nie stawil sie on na nim szkoda....
Stalin tez mówił o Europie bez granic
"Quot me nutrit me destruit"
1052434021000
lewro
Wysłana - 09 maja 2003 09:15
Jesli chodzi o bydgoszcz to wiem że nie ma tam tam jeszcze sekcji ale pracuje nad tym, mamy u siebie w sekcji chłopaka z bydgoszczy i idzie mu nieżle jeśli zda w tym roku egzamin instruktorski combat 56 to napewno otworzy sekcję i bedzie ona na dobrym poziomie puki czas zapraszam do Poznania na staże weekendowe napewno sie czegoś nauczysz(nie stracisz czasu)wyslij do mnie e-mail to powiem ci co i jak,jeśli chodzi o szkolenie więziennictwa to ostatnio szkoliliśmy klawiszy z Trzemeszna przez cały miesiąc jeśli jesteś z wielkopolski to możemy przyjechać sprawdznas na naszej stronie pozdrawiam
zmacek - combat56 jest rzeczywiście podróbą BAS-3 ale czy nie jest dobrą podóbą ? Dobrą w teym sensie że mozna go zobaczyć i można się go uczyć nie należąc do grona wybraców ? Co mi z tego że BAS-3 jest taki super i wogóle jak nigdy nie bedę miał szansy się go uczyć ? To z takich rzeczy to ja sobie już jakiś film fanmtastyczny obejrzeć niż czytać o czymś czego raczej na własne oczy nie zobacze. Pozatym uważam że combat56 jest lepszym systemem niz BAS-3 do samoobrony właśnie ze względu na swoją mniejszą skutecznoć, zawiera elementy które prócz pozbawiania ludzi życia i rozrywania im krtani pozwalają bez uszczerbku na zdrowiu obezwładnić przeciwnika. Tak więc kolego lewro chetnie posłuchamy co masz do powiedzenia na temat combat 56
A świstak siedzi ... bo sreberka były kradzione
1054281055000
zmacek
Wysłana - 30 maja 2003 10:31
a skad to mozesz wiedziec wiedziec ze w bas3 nie ma bardziej "delikatnych" obezwladnien przecierz nigdy nie widziales basiora????