Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Combat 56 trenujący i ich doświadczenia

lewro

Wysłana - 08 maja 2003 13:46    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Zapraszam wszystkich trenujących combat 56 do podzielenia się swoimi uwagami na temat rzetelności przekazywanych technik i zasad systemu Combat56 w waszych miastach.Jestem przeciwny podróbom typu Combat xxx itp.
Combat 56 zajmuje sie od 10 lat i chętnie sie tą wiedzą podzielę.

igor

Wszyscy którym zaufałem - nie żyją.
www.defendu.pl
[http://www.facebook.com/#!/pages/Defendu/167895153222039]

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 08 maja 2003 14:22 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

zmacek

Wysłana - 08 maja 2003 14:22    Edytuj Cytuj
Combat56 to podroba....

Doradca w dziale Combat/samoobrona

Fight to Live Live to Fight

>>>>BJJ OPOLE<<<<

-----------------------------
PROSTO
Znawca -

jakryc ZASŁUŻONY

Wysłana - 08 maja 2003 15:36    Edytuj Cytuj
Lewro - z chęcią coś poczytam an temat C56 i Pana Kupsa (ale proszę: nie wypowiadaj się w stylu niejakiego bryliana, pokaż, że jesteś KIMŚ).

SI VIS PACEM, PARA BELLUM...

SFD

Wysłana - 08 maja 2003 15:41    Edytuj Cytuj
to zes zmacek wygarnal... A jakryc to juz sobie moze odpusc wiadoma kwestie

-= Badz dzielny! =-

jakryc ZASŁUŻONY

Wysłana - 08 maja 2003 16:08    Edytuj Cytuj
nic sobie nie będę odpuszczał.
po prostu nie chcę tu kolejnego wariata.

SI VIS PACEM, PARA BELLUM...

lewro

Wysłana - 08 maja 2003 16:54    Edytuj Cytuj
niezła z was klika widzę że potraficie tylko dop....dalać, nie po to poddałem to forum żeby kogoś wysławiać, jeśli chodzi o Combat 56 to żyje on własnym życiem system się udoskonala i idzie z duchem postempu system musi być uniwersalny na miare potrzeb każdego bezwzględu na posturę ( 50 cm w bicepsie nie załatwia sprawy)my mamy takie porzekadło: kto wiecej waży tym głosniej pada. jeśli chodzi o postep Combat56 to przyjedzcie do Spały na staż ogólnopolski i zobaczcie czy jest coś nowego. A na szacunek czy poważanie trzeba sobie zasłóżyć swoją pracą i podejściem do ludzi i nie spodziewam się po wasz błyskotliwych odpowiedzi chyba że chcecie żeczywiście o czymś konkretnym porozmawiać pozdrawiam

igor

www.defendu.pl

SFD

Wysłana - 08 maja 2003 23:21    Edytuj Cytuj
combat 56 podobno dobre ale w bydgoszczy to tego nie ma :(((

GrZeGoRr

Wysłana - 09 maja 2003 00:47    Edytuj Cytuj
w zeszly weekend w szczypiornie (kolo Kalisza)w szkole wieziennictwa odbylo sie seminarium na ktorym to mial zjawidz sie pan Kups niestety z niewiadomych przyczyn nie stawil sie on na nim szkoda....

Stalin tez mówił o Europie bez granic

"Quot me nutrit me destruit"

lewro

Wysłana - 09 maja 2003 09:15    Edytuj Cytuj
Jesli chodzi o bydgoszcz to wiem że nie ma tam tam jeszcze sekcji ale pracuje nad tym, mamy u siebie w sekcji chłopaka z bydgoszczy i idzie mu nieżle jeśli zda w tym roku egzamin instruktorski combat 56 to napewno otworzy sekcję i bedzie ona na dobrym poziomie puki czas zapraszam do Poznania na staże weekendowe napewno sie czegoś nauczysz(nie stracisz czasu)wyslij do mnie e-mail to powiem ci co i jak,jeśli chodzi o szkolenie więziennictwa to ostatnio szkoliliśmy klawiszy z Trzemeszna przez cały miesiąc jeśli jesteś z wielkopolski to możemy przyjechać sprawdznas na naszej stronie pozdrawiam

igor

www.defendu.pl

panalbin

Wysłana - 30 maja 2003 09:50    Edytuj Cytuj
zmacek - combat56 jest rzeczywiście podróbą BAS-3 ale czy nie jest dobrą podóbą ? Dobrą w teym sensie że mozna go zobaczyć i można się go uczyć nie należąc do grona wybraców ? Co mi z tego że BAS-3 jest taki super i wogóle jak nigdy nie bedę miał szansy się go uczyć ? To z takich rzeczy to ja sobie już jakiś film fanmtastyczny obejrzeć niż czytać o czymś czego raczej na własne oczy nie zobacze. Pozatym uważam że combat56 jest lepszym systemem niz BAS-3 do samoobrony właśnie ze względu na swoją mniejszą skutecznoć, zawiera elementy które prócz pozbawiania ludzi życia i rozrywania im krtani pozwalają bez uszczerbku na zdrowiu obezwładnić przeciwnika. Tak więc kolego lewro chetnie posłuchamy co masz do powiedzenia na temat combat 56

A świstak siedzi ... bo sreberka były kradzione

zmacek

Wysłana - 30 maja 2003 10:31    Edytuj Cytuj
a skad to mozesz wiedziec wiedziec ze w bas3 nie ma bardziej "delikatnych" obezwladnien przecierz nigdy nie widziales basiora????

Doradca w dziale Combat/samoobrona

>>>>BJJ OPOLE<<<<

PROSTO
Znawca -

Odpowiedzi jest na 160 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Combat 56 trenujący i ich doświadczenia

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.