Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 6652 razy
słowa kluczowe: codzienny  głowy 
Autor

Codzienny ból głowy!!

Szymone3ek

Wysłana - 01 marca 2009 23:12    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

czesc..mojego tate codziennie boli głowa.Lezał w szpitalu cos koło tygodnia miał zrobione wszystkie badanie i lekarz mu pow ze w głowie nic nie ma głowo go boli od kregosłupa..ost.mial robione OB(czy cos takiego) i wyszło OK..co to moze byc?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 marca 2009 23:13 
W większości przypadków polecamy:

Trec - S.A.W.

CENA: 109.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Szymone3ek

Wysłana - 01 marca 2009 23:13    Edytuj Cytuj
dodam ze to nie jest zwykł ból...jak go boli głowo to pulsuje mu jedna strona

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 01 marca 2009 23:20    Edytuj Cytuj
Występuje też np kłucie gałki ocznej, wymioty, bóle brzucha, wrażliwość na dźwięk / zapach?
Po jakim czasie bóle ustępują?

doping & zdrowie
Ekspert -

Szymone3ek

Wysłana - 01 marca 2009 23:25    Edytuj Cytuj
kłucie gałki ocznej, wymioty, bóle brzucha, i na zapach nie ma ..tak ok 20 minut 10 nawet .najczesciej boli przy wiekszym wysilku i wieczorem

komornik88

Wysłana - 02 marca 2009 04:48    Edytuj Cytuj
tez mialem takie bole... i mi pomogla wizyta u ortopedy :) poprostu wziol mi profesjonalnie "skrecil kark" poruszal glowa w lewo prawo gora dol ;] az zachrupotalo strzelilo ;] kazal cwiczyc i spac w odpowiedniej pozycji ... ALE PO CO JAK NA 2 DZIEN PRZESTALA GLOWA BOLEC ( zaznaczam ze bolala mnie dzien w dzien przez 2 miesiace ) !!! bol pulsacyjne bicie w tyl glowy...

Piotr Zemł

Wysłana - 02 marca 2009 11:37    Edytuj Cytuj
Nie skrecil kark tylko uzyl manipulacji kregoslupa. Przyczyna bolow glowy moze byc neuralgia nerwu potylicznego ktory znajduje sie z tylu glowy, jego ucisk moze powodowac jednostronne bole glowy, badz bole glowy napieciowe.

www.chiro-reh.pl
gabinet rehabilitacji
mgr fizjoterapii Piotr Zemła
Znawca -

Gita

Wysłana - 02 marca 2009 17:12    Edytuj Cytuj
Jak by skręcił to by go nie było już na tym świecie. Może to być od kręgosłupa (zmian zwyrodnieniowych), doświadczam tego (bólu głowy) od 4 m-cy!

Zmieniony przez - Gita w dniu 2009-03-02 17:19:38

Piotr Zemł

Wysłana - 02 marca 2009 22:14    Edytuj Cytuj
No wiec tez by sie przydalo zbadac u Ciebie ruchomosc kregoslupa szyjnego i ewentualnie szukac przyczyn bolu w zablokowaniach kregow

www.chiro-reh.pl
gabinet rehabilitacji
Znawca -

komornik88

Wysłana - 03 marca 2009 23:35    Edytuj Cytuj
tak ze moja rada: najpierw do ORTOPEDY a jak nie pomoze to do NEUROLOGA :)

Piotr Zemł

Wysłana - 03 marca 2009 23:43    Edytuj Cytuj
Ortopeda nie zajmuje sie takimi rzeczami, od neurologa co najwyzej dostaniesz przeciwbolowe

www.chiro-reh.pl
gabinet rehabilitacji
Znawca -

Gita

Wysłana - 04 marca 2009 14:34    Edytuj Cytuj
Piotr, jak nie zajmuje, jak zajmuje! Jesli bóle głowy zwiazane są z kręgosłupem, to trzeba się zabrać za kręgosłup, a nie tylko faszerować się lekami przeciwbólowymi. Kręgosłupem zajmuje się zarówno ortopeda jak i neurolog. No ale jesli bóle są spowodowane czymś innym to raczej należy iść do neurologa. Moje bóle głowy pochodzą od kręgosłupa, rezonans wykazał przepuklinę szyjną i kifozę szyi.

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Codzienny ból głowy!!

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.