SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Codzienna pierś z kurczaka by grrubas

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 48208

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 4097 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 28862
1. Z pokrywką
2. Chodziło o to żeby się nie przypaliła. Ogólnie mięso puści trochę swojego soku ale dobrze jest trochę podlać wodą, nie zalewać. Powiedzmy około 150 ml. W końcu wykonane ma być bez tłuszczu.
3. Ja wrzucam zamrożone. Wody leję na oko ale żeby to nie była rzadka zupa. Staraj się nie wylewać bo wylewasz z nią przyprawy i witaminy z warzyw. Lepiej odkryć i odparowywać. Jak mi się wleje za dużo wody (chociaż to się nie zdarza no ale hipotetycznie) wtedy kilkanaście ostatnich minut odkryłbym i część odparuje.

Brakuje punktu 4

5. Najlepszy to jest garnek teflonowy. Nie lubię robić w tych garnkach z twojego zdjęcia. Wybrałbym dużą patelnię.
6. Na początku. Później sporadycznie. Ale nie gwarantuje że w tym garnku ci się nie przypali, właśnie dlatego ich nie lubię.

Wyszło ok. Chociaż ja lubię jak jest więcej sosu. Ty go pewnie wylaleś myśląc że masz za dużo wody


Zmieniony przez - grrubas w dniu 2011-05-10 22:46:37
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17701 Napisanych postów 132164 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460693
Następnym razem dam na patelnie dużą albo woka. Odlałem wodę bo rzadka strasznie była i sporo jej.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 69 Napisanych postów 4450 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 56524
dobry przepis, wczoraj robilem ( ciut inaczej ) , ale bede czesto stosowal

Bracia... czego dokonujemy za życia... odzwierciedla się w wieczności...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 711 Wiek 36 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 14425
No Sog się należy.... Pyszne, szybkie, a co najważniejsze pożywne i zdrowe :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 157 Napisanych postów 10921 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 43675
Cześć. Pierwszy raz zrobiłam tydzien temu i dzisiaj już czwarty raz robię
Bardzo fajny przepis. Od początku dodaję posiekanego czosnku + zioła prowansalskie ( i/lub oregano). Teraz robię dodatkowo z suszonym magi zobaczę jak smakowo.
Danie fajne i szybkie w przygotowaniu. JA bez cebulki oczywiście
Propsy!

Nawet zdjęcie mam. Ale jakoś nigdy nie mam czasu go zgrać:P

Zmieniony przez - malutka_k w dniu 2011-05-20 17:36:26
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 81
No przepisik bomba. jeszcze dodalem papryki i pieczarek. SOG

Nie ma op*****lania się. Siła!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 157 Napisanych postów 10921 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 43675
grizlyy to prawie leczo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 68
mi brakuje czegoś zielonego ;D Czosnku z miłą chęcią.
...
Napisał(a)
Usunięty przez Koniu151 za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 6

www.treningbiegacza.pl
Dum spiro spero!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 64 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 7675
dla mnie odkryłes ametyke jest pyszne
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

[LC] Kurczak w panierce lowcarb- z wiórek kokosowych.

Następny temat

placki owsiane na wytrawnie ( z cukinią)

WHEY premium