Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 12619 razy
słowa kluczowe: cocarboxylaza 
Autor

Cocarboxylaza

KAIN

Wysłana - 12 grudnia 2001 11:14    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Panowie co myślicie na temat tego srodka?
Bierze on udział w metaboliźmie aminokwasów oraz weglowodanów.Pomaga w tlenowej przemianie glukozy.

Czy jest jakiekolwiek uzasadnienie i jakaś konkretne sytuacja (np dieta) powodująca że ten środek może być pomocny w naszym sporcie?

Ps.Kilkakrotnie jak spotykałem sie z moim znajomym lekarzem
(chirurg) to jakos tak podczas rozmowy wywiązała sie gadka że on raz , 2 razy do roku (równiez uprawia sport amatorsko pod różna postacią) jak czuje się słaby robi sobie cykl z tej cocarboxylazy.Mówi że nieraz mu to pomaga a żeby zaszkodziło to napewno nie )

Ps. Tak na marginesie
niektóre pielegniarki w szpitalu nazywaja to zastrzykiem dla niegrzecznych pacjentów poniewaz jak pacjent bezpodstawnie marudzi to daja mu to cudo a po tym nic sie raczej stać na złe nie może a za to dupa strasznie boli (to prawda kiedyś to brałem jeszcze za łebka ale nie w celach "sportowych" )

Pozdrawiam

KAIN
"Loved be few Hated by many But respect by all"

Zmieniony przez - KAIN w dniu 2001-12-12 11:15:47

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 grudnia 2001 14:17 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 99.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

666 D. Mirowski

Wysłana - 12 grudnia 2001 14:17    Edytuj Cytuj
Ja uzywam cocarboxylazy przed zawodami.Robie wtedy 2 tgodniowy cykl.Nie czuje super efektow przyrostu sily czy masy jedynie co to porawia mi to wydonosc na treningu.To chyba raczej dziala wiecej na moja psyhike (zastrzyk)niz na moje cialo, a fakt strzal boli jak cholera.Przynajmniej na poczatku.

666

Burneika Sports Team

KAIN

Wysłana - 12 grudnia 2001 14:24    Edytuj Cytuj
666 a mógłbys tak przykładowo napisać jak to bierzesz??
Lekarz mówił że mozna na 1 rozpuszczalnik dac 2 zastrzyki wtedy wychodzi mniej ml i mniej dupsko boli.

Napisz ile tego bierzesz jesli możesz, a także z czym to łączysz

z góry thx

Pozdrawiam

KAIN
"Loved be few Hated by many But respect by all"

SFD

Wysłana - 12 grudnia 2001 22:20    Edytuj Cytuj
Ja mieszam cocarboxylaze z b12, a rozpuszczalnik wywalam do kosza. Po co tyle wody ladowac w tylek?

Moderator działu Suplementacja

kolagen

Wysłana - 17 września 2002 11:00    Edytuj Cytuj
maku a czy ta twoja mieszanka nie ma jakichs przeciwwskazan -moze to trzeba rozpuscic w wodzie{rozpuszczalniku}

kolagen

kolagen

kolagen

Wysłana - 01 października 2002 13:17    Edytuj Cytuj
a jeszczejedno a moze mozna zmieszac jak MAKU radzi i dop tego domieszac jeszcze b6 w zastrzykach i zrobic sobie taki cykl z 10 strzalow b12 100mcg czywysarcza setki i do tego b1 i b6 co o tym myslicie

kolagen

kolagen

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.