Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Co zrobic zeby fajnie wygladac ??

SFD

Wysłana - 01 czerwca 2002 23:10    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Od niedawna interesuje sie tym sportem glownie chodzi mi oto zeby wszystko bylo ladnie widac a nie zeby przybrac na masie napiszcie jak mam sie odzywiac cwiczyc i jakies porady z gory wielkie THX :)

Kajtek

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 czerwca 2002 22:52 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Radzia

Wysłana - 02 czerwca 2002 22:52    Edytuj Cytuj
zeby fajnie wygladac to najlepiej kup ciuchy big stara :/

a na serio to mozesz zaczac od czytania Atlasu Cwiczen i FAQ Si2uiel'a ktory to FAQ znajdziesz w dziale doping

Aha wspominalem juz o wyszukiwarce ?

Biniu NUTRIFARM

Wysłana - 03 czerwca 2002 11:19    Edytuj Cytuj
PRZED TOBA MORZE INFORMACJI BRAC GARSCIAMI EKSPERYMENTOWAC, ORAZ PYTAC TROCHE BARDZIEJ DOKLADNIE

Fakty, nie mity

TWORCA ALTERNATYWNEJ DROGI (i nie tylko) - zaprasza do dzialu NUTRIFARM
i lektury magazynu PERFECT BODY www.perfectbody.pl
Ekspert -

SFD

Wysłana - 03 czerwca 2002 18:02    Edytuj Cytuj
dokladniej ?? chcem zeby bylo widac bica klate brzuch itd ale bez przybrania na masie bez zadnych dopingow :)

Kajtek

Biniu NUTRIFARM

Wysłana - 04 czerwca 2002 12:28    Edytuj  Cytuj
NO JEST MOZE TROCHE DOKLADNIEJ CHOC NIE O TO MI CHODZILO, ALE COZ.

SADZE ZE SKORO NIE CHCESZ PRZYBRAC NA MASIE, TO TWOJ PROBLEM LEZY W OTLUSZCZENIU (NAWET NIEWIELKIM) ??

Fakty, nie mity

TWORCA ALTERNATYWNEJ DROGI (i nie tylko) - zaprasza do dzialu NUTRIFARM
i lektury magazynu PERFECT BODY www.perfectbody.pl
Ekspert -

Lipaa

Wysłana - 25 czerwca 2002 14:07    Edytuj Cytuj
biegaj skacz graj w pilke a napewno bedziesz mial fajna zezbe

Lipa

eldomaly

Wysłana - 25 czerwca 2002 23:32    Edytuj Cytuj
Cześc . Ja na poczatku swoiej kariery kulturystycznej tez miałem taki problem na poczatek zakupiłem sobie białko hi tec protein 90 a do tego zakupiłem Super fat burner żeby nie przybrać sadełka , do tego ułozyłem sobie diete i trening na siłowni i dzisiaj jestem zadowolony i to bardzo . Też nie chciałem przybrać za duzo masy tzn myslałem o przybyciu masy ale oczywiście beztłuszczowej tylko mięśniowej

mały

^^ Życie to boisko nie każdy gra tu czysto ^^

SFD

Wysłana - 26 czerwca 2002 20:19    Edytuj Cytuj
wielkie thx narazie dupa z tego bo mam gips na nodze :( lipa ja gram w noge :)

Kajtek

Lipaa

Wysłana - 26 czerwca 2002 22:22    Edytuj Cytuj
po pierwsze aby fajnie wygladac musisz miec troche masy ktora mozesz spalic aby ci szlo w miesnie bo niema sensu spalac miesni jezeli jestes chudy.ja osobiscie sam sobie wymyslilem tkzw. diete i trening . odnosnie masy zaczolem jest stopniowo coraz wiecej ale jak juz niemoglem pilem mleczko w proszku (takie jak pija niemowlaki) tylko nie za duzo bo moze ci sie niespodzianka pokazac :) najlepsze wedlug mnie po odzywkach sa zarelka dla malych dzieci np. jakies zupki mleczka bobofruty i te sprawy.jak juz bedziesz mial tkanke tluszczowa z ktorej bedziesz mogl zrobic miesnie aby fajnie wygladac za cznij sobie robic pompki 3 razy w tygodniu (rozgrzewke kilka seri ale w ostatniej wyciskaj az do bolu wtedy fajnie wchodzi) pompki sa jednymi z najlepszych cwiczen dla osob ktore niemaja sprzetu do cwiczen rob brzuszki i pompki , powinienes wprowadzic wiecej ruchu ale nie tylko pilka nozna plywaj graj w kosza np. jak masz dzialke pokop kilka dolow poromb drzewa wedlub mnie takie cos jest najlepsze pozyteczne z przyjemnym bo bedziesz fajnie wygladal

Lipa

SFD

Wysłana - 27 czerwca 2002 10:31    Edytuj Cytuj
dobry patent lipa thx podoba mi sie zaczne tak robic :)

Kajtek

Lipaa

Wysłana - 28 czerwca 2002 23:25    Edytuj Cytuj
:)

Lipa

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Co zrobic zeby fajnie wygladac ??

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.