Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 4301 razy
Autor

Co zrobić z rozstępami???

SFD

Wysłana - 15 kwietnia 2002 21:21    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, mam nie maly klopot zwiazku z rozstępami. Chialbym zaznaczyc ze jestem w 100% przeciwny jakim kolwiek sterydom.Mam 17 lat a w rece mam nie wiem czy duzo w porowaniu z innymi 42 cm, w tym 5 cm skoczylo mi od lipca biorac jeden cykl kreatynowy.Od tego czasu pojawily mi sie na bicepsach i pod pachami rozstepy , wiem ze one juz nigdy nie znikna ale wiem ze zblednieja i chcialbym zeby stalo sie to jak najszybciej.Probowalem juz masc jakas na nie z apkteki ale narazie zabardzo nie pomoglo. Chialbym zeby ktos mi polecil najlepszy jaki jest krem na te przerklete rozstepy.Za wszelkie porady z góry dzieki!!!!!

Facet

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 15 kwietnia 2002 21:27 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

koksu86

Wysłana - 15 kwietnia 2002 21:27    Edytuj Cytuj
tez mam rozstepy.Z tym ze ja jestem szczupy cwicze od niedawna i mam 16 lat.Rozstepy pojawily mi sie juz przed
rozpczeciem treningow.mam na plerach rozstepy jakby mnie ktos wychlostal..zbladly juz.. bez stosowania zadnych srodkow, ale jak bylem na badanich kontrolnyhc u lekarza i wogole slyszalem ze masc VISCHY(VISZI) ejst dobra..nei wiem jak to sie pizze podobno dysyc droga ale barzo dobra...masc przeciw rozstepom tej firmy VISCHY czy jakos tak...

Michal

Michal

SFD

Wysłana - 15 kwietnia 2002 22:26    Edytuj Cytuj
Nie czytacie archiwum! Polecam artykuł "Wszystko o rozstępach" w tym dziale! Jeśli będą wątpliwości - znajdziecie jeszcze jeden artykuł, jeśli nadal będziecie mieli wątpliwości - zapytajcie.
Pozdrawiam.

guru

koksu86

Wysłana - 16 kwietnia 2002 20:51    Edytuj Cytuj
czytalem artykul...moje rozstpy sa w dolnym odcinku krekoslupa ( ledzwiowym) i w sumie to wyb;akly juz i sie do nch przyzwyczailem pozatym cwcze i wiem ze moga mi wystapic w innych miejscach ale nic na to nei mozna poradzic...maly efekt ubpczny pakowania heh...

Michal

Michal

SFD

Wysłana - 12 maja 2002 18:29    Edytuj  Cytuj
mam prawie 14 lat .Od polowy listopada chodzilem na silownie teraz przestalem poniewaz zrobily m sie bardzo duze rozstepy.Moze napisze ile mam w bicepsie-to jest nie malo jak na moj wiek czyli 42cm a na klate podnosze 85kg.Chcialem sie dowiedziec jakim lek jest najlepszy 9moze byc bardzo drogi aby tylko dzialal)i mam jeszcze jedno pytanko:czy ten Lioton 1000 dziala bo w aptece powiedzieli mi ze wogole sie nie nadaje na rozstepy.Odpiszcie mi jak najszybciej

paker140

SFD

Wysłana - 12 maja 2002 18:44    Edytuj Cytuj
aha zapomnialem dodac ze nic nie bralem zadnych odzywek ani sterydow to chyba genetyczne ale co ciekawe nikt z mojej rodziny nie byl duzy .moge jeszcze dodac ze wygladem przypominam 17 latka a sila tez a z wygladu to ze juz sie gole mam wlosy na klacie ale nie o to mi chodzi tylko o te moje nieszczesne rozstepy-odpiszcie

paker140

koksu86

Wysłana - 12 maja 2002 21:45    Edytuj Cytuj
paker 140 pozostaje jakas operacja alboprzyzwyczj sie do rozstepow..kup se masc VISCHY podobno za***ista.tz pomaga dosyc dobrze..narska

Michal

Michal

SFD

Wysłana - 13 maja 2002 17:52    Edytuj Cytuj
no dzieki Koksu .Mam jeszcze jedno pytanko czy używając tej maści moge smarować sobie mieśnie maścia przeciwko rozstepom(penaten)i dalej ćwiczyć ?czy dac sobie spokuj na pewien czas z siłką?

paker140

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Co zrobić z rozstępami???

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.