Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Co was tchnelo do uprawiania sportu?

greku_806 moto.ifd

Wysłana - 14 sierpnia 2007 23:12    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

No wlasnie, jak w temacie. Zastanawiam sie dlaczego niektorzy wybrali koszykowke inni siatkowke a jeszcze inni pilke nozna. Skad sie u Was wzielo zamilowanie do danej dziedziny sportu? Dlaczego akurat ta dyscyplina?

Ja za dzieciaka gralem tylko w pilke nozna, z racji ze Ojciec gral w klubie i kuzyn to od malego bylem "przyswajany" do tego sportu. W 5-6 klasie podstawowki obejrzalem jakis mecz koszykowki, stwierdzilem, ze to wieksza frajda od kopania pilki i powoli porzucilem "noge" i zajalem sie koszykowka, pozniej paru kumpli doszlo do tego samego zdania co ja i po tylu latach wspolnego grania mamy doskonale znajaca sie druzyne.
Byly oczywiscie przelotne pasje do siatkowki czy pilki recznej, ale te dyscypliny uprawialem tylko w szkole.

[http://www.pajacyk.pl] - Kliknij.

www.fmoto.pl Forum motoryzacyjne, zapraszam!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 sierpnia 2007 17:18 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Damixxx

Wysłana - 20 sierpnia 2007 17:18    Edytuj Cytuj
ja zacząlem uprawiac sport( glownie silownia) ze wzgledu ze bylem malym tłustym grubasem

RyjuBasket

Wysłana - 20 sierpnia 2007 20:00    Edytuj Cytuj
NO u mnie tez zaczelo sie od pilki noznej z racji tego ze cale podworko gralo ale to strae dzieje :) pozniej mniej wiecej w 1-2 gimnazjum jeden kumpel wkrecil mi kosza i tak pozostalo juz do dzisiejszego dnia :)
Oczywiscie jeszcze od czasu do czasu zagram w noge i siate bo poprostu lubie uprawiac sport jaki on by nie byl :)
Ale zawsze na pierwszym miejscu pozostanie KOSZYKOWKA "I love this game"
CHyba najbardziej efektowny sport na swiecie :) no nie liczac Slamball :)

WWJD

Wysłana - 21 sierpnia 2007 22:03    Edytuj Cytuj
U mnie to dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga historia. Az nie chce mi sie tyle pisac

"The important thing is not to stop questioning."

R4v3n

Wysłana - 21 sierpnia 2007 23:06    Edytuj Cytuj
w moim przypadku takze od małego noga, czasami w kosza popykałem i siate, ale teraz tylko siłka i taniec towarzyski, niektórzy pomyla ze to nie idzie w parze, ale siłownia w moim prtzypadku nie przeszkadza mi wogóle , bo jestem na tyle usportowiony ze jst ok

TrAiN hArDeR aNd GrOw BiGgEr !!!

Bądź blisko z przyjaciółmi, a z wrogami jeszcze bliżej

patyska

Wysłana - 22 sierpnia 2007 14:23    Edytuj Cytuj
ja juz w podst. pogrywałam w kosza. w gimn. zaczęłam chodzic na sks z kosza. niestety w LO nie mozna znalezc chętnych dziewczyn na koszykówkę. za to gram w szkolnej druzynie siatkówki.

error1989

Wysłana - 23 sierpnia 2007 00:51    Edytuj Cytuj
Ja zacząłem bo byłem o dwie głowy wyższy od innych...
I lubiłem oglądać kosmiczny mecz ;]

"Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili, pokaż że sie mylili"

KafarXXL

Wysłana - 23 sierpnia 2007 21:08    Edytuj Cytuj
to mi płynie w żyłach

Scio me nihil scire. - Sokrates

We will never die, because we are UNITED !

jojo122

Wysłana - 23 sierpnia 2007 22:43    Edytuj Cytuj
ja od małego byłem uczony grać w kosza(ojciec mnie zmuszal bo kiedys byl dobry zawodnikiem-nawet 1 liga) i pewnie dlatego ze bylem zmuszany(a duzo mi to dało) nie poszedlem w slady ojca(bardzo lubie pograc w kosza ale na luzie) , od 4 klasy podstawowki gram w siatkowke(mała druzyna która ma treningi co poniedzialek), gdy byłem w 6 klasie zachcialo mi sie grac w noge. pograłem 2 miesiace(głownie dzieki chlopakom z ktorymi trenowalem bo wiekszosc nie lubila nowych). od 1 klasy gimnazjum gram w piłke reczna(moja druzyna jest super;D) i tak juz zostanie. ten sport jest zaje...ty;)

sie rozpisalem;D pozdro

jojo122

Wysłana - 23 sierpnia 2007 22:44    Edytuj Cytuj
no i jeszcze silownia ktora oczywiscie tez tak jak reka jest the best;D

Pavlo

Wysłana - 24 sierpnia 2007 00:20    Edytuj Cytuj
sporo sportow probowalem, niektore dalej uprawiam, lubie sport poprostu

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Co was tchnelo do uprawiania sportu?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.