Umrzeć, nie umrzesz, ale mi to wygląda na paszę dla świń
RECEDITE,PLEBES!GERO REM IMPERIALEM!
Znawca -
1174050301000
Raggaman
Wysłana - 16 marca 2007 14:12
OK. Ale ja sie nie chciałem dowiedziec co to jest tylko czy mi to nie zaszkodzi jak to zjem?? :D
1174050775000
Seewy SKF Dwunastka KRK
Wysłana - 16 marca 2007 14:13
przytyjesz w kilka kg tluszczu
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Specjalista -
1174050803000
faftaq
Wysłana - 16 marca 2007 14:28
ło, widze że ładnie kombinujesz. nikt Ci nie zagwarantuje że Ci to nie zaszkodzi, gdyż problem nie jest tutaj profil aminokwasowy czy premiks vitaminowo-mineralny, ale jakośc spożywcza tego produktu. jesli to jest faktycznie pasza dla świń, to wiedz, że trzoda chlewna nie ma wygórowanych wymagań jesli chodzi o czystośc czy to kwatery w której się znajkduje, czy naczynia z którego je, czy tego co się wsypuje. producenci zdają sobie z tego sprawę, normy sanitarne też są trochę inne.
wypij jednego szejka i zobacz czy Ci nic nie będzie.
Zmieniony przez - faftaq w dniu 2007-03-16 14:29:09
Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -
1174051726000
Raggaman
Wysłana - 16 marca 2007 14:42
Cena atrakcyjna więc mozna spróbować, smak i zapach pomarańczowy wiec w smaku też może nie bedzie złe. Od koxu sie nie umiera to od tego shitu pewnie też nie :D. A co do przechowywania czy tam warunków produkcji to coś o tym wiem bo pracuje na zakładzie produkcji wędlin i konserw, powiem tylko jedno: jak ktoś nie widział nie wie jak by wiedział to by nie jadł ! Są oczywiście wyjątki takie jak ja i mi to nie przeszkadza :D
1174052558000
emil1989
Wysłana - 16 marca 2007 14:43
.. nie wiem co to ma znaczyc, ta przytyjesz napewno, a czego Ci przybedzie to jush inna sprawa
wiem jak sie robi mięcho dla ludzi, najabrdziej ujmujący jest pasztet i parówki, aczkolwiek choć nigdy nie widziałem jak sie pasze dla sporządza, to domyslam się, że może być tylko gorzej. dużo gorzej. no, ale skoro masz smak pomaranczowy...
Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -
1174053560000
Raggaman
Wysłana - 16 marca 2007 22:24
No włąśnie pasztet jest ostry :D:D Więc tak jeśli świnia je "odżywki" a my jemy jej mięso to szkodliwa ta karma nie może być :D Więc chyba spróbuje chyba że ktoś widzi w skaldzie coś co moze zaszkodzić lub wie o czym np jakiś hormonach dodawanych do tej szmiry ??
1174080284000
stódentkat
Wysłana - 16 marca 2007 22:36
!Para comprar billete de metro tienes qe ir al quiosco! Proste sezon się zaczyna co dla niektórych, słoneczko świeci, kobiety zrzucają ubrania i miniówa to nie jest już widok obcy, pała stoi i co nie którzy chcą podupczyć itakdalej a więc masa musi iść w góre; zamiast cały rok solidnie potrenować, przyłożyć się do żarcia, może jaką odżyweczkę kupić to teraz nawet paszę dla świń i krem na hemoroidy będą jeść byle by masa poszła do przodu oto ich tzn. masowców sezonowych - spaślaków czy mięczaków czy jak tam zwał tak zwał tok myślenia
jeżeli mam masę to podupczę lub to chłopaki z osiedla powiedzą <pomyślą nie bo oni nie myślą)że jestem bogiem jeśli nie to znowu będę musiał za seks placić lub nadal będę szmaciarzem
przepraszam za ostre słowa i nie mówię że to musi dotyczyć Ciebie, czyli autora tematu, ale taki tok myślenia ma wielu młodych chłopaków dla których masa jest najważniejsza i to jest ich główny cel w życiu a wg mnie trzeba mieć zdrowe podejście do sportu, który ma być dodatkiem do życia a nie sensem życia.
Istnieją trzy rodzaje kłamstwa: przepowiadanie pogody, statystyka i komunikat dyplomatyczny.