Witam. Trenuje boks tajski i musze wzmocnic nadgarstki. Znalazlem w internecie urzadzenie Powerball, z tego co czytalem moze to byc calkiem ciekawa forma cwiczenia nadgarstkow. Myslicie ze jest sens zakupu Powerballa? (ceny zaczynaja sie od 40zl). Jezeli ktos z Was uzywal kiedys tego urzadzenia to niech podzieli sie swoimi wrazeniami. Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam
Zawsze latwo je nadwyrężałem, nawet cwiczac na silowni. Teraz na treningach dosc intensywnie cwiczymy rece, duzo tarczujemy i po takim treningu czesto czuje ból w stawach. Rece starannie wiaze i staram sie uderzac poprawnie, dlatego sadze ze wzmocnienie nadgarstkow pomoze mi w lepszym zaciskaniu piesci i uwolni mnie od moich dolegliwosci. Taka mam przynajniej nadzieje..
1201373536000
OloKK www.olokk.pl
Wysłana - 26 stycznia 2008 19:54
Prawdę mówiąc, to jeśli już ćwiczysz na siłowni, to nie potrzebujesz chyba dodatkowych pałerboli.
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR: 2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie
Niestety nie jest tak kolorowo, na silownie w tej chwili nie mam czasu a nawet jak mialem, to nigdy specjalnie nie cwiczylem nadgarstkow. I to byl blad bo teraz wydaje mi sie ze nie wytrzymuja intensywnosci treningu. Trener mowil zebym cwiczyl sobie nadgarstki krecac niewielkimi hantelkami, ale ten caly powerball moze byc lepszym wyjsciem. O ile dziala :)
1201375667000
Thai-Mati
Wysłana - 26 stycznia 2008 20:29
A nie łatwiej i taniej porobić jakieś ćwiczenia na nadgarstek np. podobno pompki na kościach wzmacniają nadgarstek lub jakieś ćwiczenia na siłowni.
How much can you know about yourself if you've never been in a fight?
1201375751000
MKD
Wysłana - 26 stycznia 2008 23:12
powerball nic Ci nie da dobre to jest jakbys mial grac na perkusji bo musisz tym rytmicznie krecic i trafialbys w takt
We gonna break
1201385559000
OloKK www.olokk.pl
Wysłana - 26 stycznia 2008 23:54
Nie trzeba ćwiczyć nadgarstków, bo same się ćwiczą przy podnoszeniu żelaza
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR: 2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie