Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Co sądzicie

TrueBaller

Wysłana - 20 listopada 2004 10:57    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Yo - chciałem się Was zapytać co sądzicie o treningu JUMPSOLES ze stronki http://www.jordan.gwarant.com/trening.php - była jush o nim mowa ale chciałem się zapytać co sądzicie o wykonywaniu tych ćwiczeń z obciążnikami - bo przecież tyle było jush na forum o tych obciążnikach; i jeszcze jedno pytanie co do jednego ćwiczenia: Ćw.3:DEPTH JUMP INTO STARTS

Do tego ćwiczenia będziemy potrzebowali ściany I mocnego krzesła, które należy ustawić tuż pod ścianą.

Wchodzimy na nie i zeskakujemy, po czym gwałtownie wskakujemy

Po kontakcie z podłożem do góry do przodu podnosząc w górę obydwie ręce, następnie wchodzimy ponownie na krzesło i całość powtarzamy wymaganą ilość ćwiczeń

- czy to ćwiczenie wygląda jak to plyometryczne, które polega na tym że ręce za głowę - zeskakujemy z krzesła i szybko skok w dal obunóż? - bo z tego opisu to ciężko squmać..

A czy wogóle ktoś próbował tego treningu?

Pozdrawiam

Sofia Boutella - "Spraw, by ludzie Cię widzieli i czuli muzykę.." NIKE - NEW SPIRIT NEW ATTITUDE

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 listopada 2004 11:31 
W większości przypadków polecamy:

Syntrax - Matrix 5.0

CENA: 185.00zł
Universal Nutrition - Creatine micronized powder

CENA: 59.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

flair

Wysłana - 20 listopada 2004 11:31    Edytuj Cytuj
ja probowalem i jest super...polecam goraco...

BASKET NON STOP TO HASLO JEST ZNANE ALE NIE PRZESTRZEGANE....................KS SWIDER.........

DUDEK

Wysłana - 20 listopada 2004 12:53    Edytuj Cytuj
Poszukaj na sfd jest link do tego programu wraz ze zdjęciami ćwiczeń.

Wejdź na MOTYWATOR TRENINGOWY - wszystkie moje artykuły w pełnej wersji i najlepsze z sfd.pl
find us on facebook [http://www.facebook.com/motywatortreningowy]
Specjalista -

JORDAN23

Wysłana - 20 listopada 2004 13:09    Edytuj Cytuj
spoko trening ale ja nicwicze z obciąznikami ale kideys chcialem

nie ważne buty i koszulka...

...tylko wola do treningu

Hillux

Wysłana - 20 maja 2005 15:02    Edytuj Cytuj
Mysle ze dobry trening tak jak wczesniej nie dotykalem sufitu 2,5m. glowa przy wyskoku tak po pierwszym tygodniu jumpsoles dotklem wlosami po 2 lekko musnalem a wczoraj (to jest w trakcie 3 tygodnia) uderzylem glowa o sufit i lekko zabolalo :)

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.