Co robic mam problem z masa i ramionami?Jak przypakowac w lapie (biceps triceps}
wiras
Wysłana - 25 czerwca 2003 16:24
Mam kolejne pytanie dotyczace cyklu MASA LATEM a mianowicie:
1.Czy w trningu klatka + barki + triceps musze koniecznie zaczynac od: - wyciskania na plaskiej(klatka)czy po trzech treningach moge zmienic na wyciskanie na skosie Bo gore klatki mam slabiej rozwinieta i klade na nia wiekszy nacisk.
2.A moze ty masz jakis sposob na rozwiniecie gornej czesci klatki jakies sprawdzome cwiczenia i jak zrobic ten cholerny rowek?
irek
irek
1056551086000
Michail ZASŁUŻONY
Wysłana - 25 czerwca 2003 16:26
1`-OK 2-WYCISKANIE W SKOSIE A ROWEK- PRZY PEWNEJ MASIE SIĘ POJAWI
A tymi rozpietkami to jak w koncu, ciezar staly czy moze byc tak jak napisalem we wczesniejszym poscie ,czyli ciezar zwiekszany
irek
irek
1056555266000
Michail ZASŁUŻONY
Wysłana - 25 czerwca 2003 22:01
Stały w rozpiętkach- a seei rozgrzewkowe- w każdym pierwszym podstawowym ćwiczeniu na każdą partię masz progresję- pierwsze serie są wąłśnie rozgrzewkowymi-poza oczywiście rozgrzewką własciwą przed treningiem.
Michail trenig na plecy chodzi tu o podciaganie,a dokladniej o ta faze negatywna: to w kazdej serii do gory jak sie podciagasz ma ci ktos pomóc, a opouszczasz sie powoli sam czy robisz ile mozesz np.8 powtorzen a nastepne 2 pomaga ci koles
Dzisiaj sie podciagalem i tak sam 6-8 razy. Czy móglbys mi troche zmienic ćwiczenia w cyklu MASA LATEM na - plecy+ biceps: zastapic te podciagania moze czyms innym bo troche to dla mnie bylo za ciezko, a nie lubie robic lipy.
A ogolnie planik w porzadku tylko troche ciezki ale ogolnie cool