Witam. Za dwa tygodnie kończę siedmio tygodniowy cykl na kreatynie Vitalmax'a. Razem z kretą biorę Shocka. Doradzcie mi proszę, jaki suplemencik mógłbym kupić na kolejny cykl. Chciałbym osiągnąc podstawę do budowy masy mięśniowej, tj. siłę. Myślałem o Xplode... ;)
Zrob przerwe od srodkow pobudzajacych i pompujacych (pamietaj ze organizm nie powinien sie przyzwyczajac do tego). Sila przez 2-4 tygodnie, z 4-6 redukcji i jedziesz znowu z masa ;P
1257631285000
oley92
Wysłana - 07 listopada 2009 23:04
Coś z kreatyną. Jak będzie mniej kasy to kupuj czystą kreatynę, jak więcej -jakiś stak, np. NitroIII, Xpand, Cp. A masę możesz przecież budować od zaraz... pozdro
Więc odrazu na masę sie nastawić? Co do kasy, to tej ostatnio mam sporo, więc z tym problemu nie będzie... Oczywiście dietkę prowadzę, ale co konkretnie do tego? ;) Jeśli stack to ile przerwy zrobić?
Zmieniony przez - emaks03 w dniu 2009-11-07 23:08:37
1257631636000
oley92
Wysłana - 07 listopada 2009 23:18
Pamiętaj że masa rośnie od diety -więc dieta to podstawa i jeżeli taka jest ułożona i przestrzegana to nie ma co czekać i od razu wjazd na mase
Co do supli to zrób przerwę tyle, ile trwał cykl. A to co wybierzesz zależy od Twojego widzimisie Jak chcesz bierz sama krete, jak chcesz bierz jakiegos staka -efekt końcowy ten sam, tylko że na staku fajna pompa, pobudzenie itp. Który to cykl z kolei?
To mój drugi cykl na kreatynie Vitalmax'a. Oba dały bardzo pozytywne efekty, ale chciałbym coś zmienić. Chcę zaopatrzyć się w porządne suple i zrobić naprawdę extra efektywny cykl! :)
1257632613000
oley92
Wysłana - 07 listopada 2009 23:39
Skoro chcesz coś innego to proponuję Cell Pump. Kup tą większa puche ale i tak będziesz musiał kupić trochę kreatyny np. tcm albo cee bo jedna pucha cp nie wystarczy. I pamiętaj że "extra efektywność" zapewni Ci tylko extra dieta i extra trening. Suple to tylko mały dodatek
2lempik3 - a co może od razu sterydy albo siarczek miedzi lub inne substancje chemiczne???
Wiem, wiem... Dietka to podstawa, suple to dodatek, a trening ma za zadanie pobudzić mięśnie! :) Więc chyba nastawię się na Cell Pump + jabłczan kreatyny. Nie wiem tylko jaki... Znasz coś mocnego? :) PS. Sterydy nie wchodzą w grę! :) Jeszcze mnie nie po****ło! :D
Zmieniony przez - emaks03 w dniu 2009-11-07 23:43:50