Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 312 razy
słowa kluczowe: następny  cykl 
Autor

Co na następny cykl?

Tomek1510

Wysłana - 02 marca 2010 19:21    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, chodzi głównie o masę, była metka, był enanthate(elegancko było ), była omka, co radzicie wziac na nastepny cykl? Myślałem o Sustanonie, prolongatum albo enanie, a Wy jak mówicie? Może lepiej coś innego niż tesosteron? Pozdrawiam.

Zmieniony przez - Tomek1510 w dniu 2010-03-02 19:22:33

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 marca 2010 19:22 
W większości przypadków polecamy:

PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł
Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

wilkujlb

Wysłana - 02 marca 2010 19:22    Edytuj Cytuj
sorki ze nie na temat enana solo leciales?

"nie potrzeba mi omy,tescia,ani wina na nitrobolonie klatka tez sie napina" hahaha padłem k***a

wafel_ksc

Wysłana - 02 marca 2010 19:23    Edytuj Cytuj
moze ankieta..

samemu nie zdołal dokonać jeszcze niczego dlatego na forach zgrywa tego najmądrzejszego..
Znawca -

odzywa18

Wysłana - 02 marca 2010 19:23    Edytuj Cytuj
ankieta

Ekspert -

Dibo22

Wysłana - 02 marca 2010 19:43    Edytuj Cytuj
prolongatum i enan to to samo, prosto i skutecznie meta + oma, dasz ankietę to Ci chłopaki dawki rozpiszą

Ekspert -

Tomek1510

Wysłana - 02 marca 2010 19:44    Edytuj Cytuj
Myślę, że o tą ankietę Wam chodzi, już wypełniam:)

1. WIEK: 20(nieskończone 21)
2. WAGA: 89
3. WZROST: 185
4. WYMIARY:
-biceps: 40
-klatka: ok. 110(nie wiem dokladnie)
-udo: nie mierzyłem
-talia: 84
5. STAŻ NA SIŁOWNI: od początku przygody z siłownią 5 lat, "na poważnie" ponad 3 lata
6. DIETA:
-białko: ok.2g
-węglowodany: ok. 5g
-tłuszcz: ok. 1g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 3: metka, enan + metka, omka
8. TRENING: masa-siła
9. CEL CYKLU: głównie masa
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: 3 miesiące
11. POZIOM BF%: nie mierzyłem
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): Ektomorfik
13. STAN ZDROWIA: wszystko ok
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: z tych dwóch opcji raczej owłosienie
15. PPM (podstawowa przemiana materii): szybka
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 133
-martwy ciąg: 145
-przysiad: nie mierze na maksa

Wilku enan był z metką, 100 tabs zanim enan się rozkręcił:)
Pozdrawiam.

artist_06

Wysłana - 02 marca 2010 21:55    Edytuj Cytuj
chyba coś dieta kuleje, moze tam poszukaj błedów zanim zlapiesz sie za kolejny cykl
omka szla i 40 w ramieniu nie przekroczone

Trzeba być człowiekiem i traktować innych jak ludzi.
Specjalista -

Tomek1510

Wysłana - 02 marca 2010 22:05    Edytuj Cytuj
Po treningu przekroczone, ale to wiadomo że mięśnie spompowane:) a omki właśnie za mocno nie odczułem, może jakaś lipna była, z enana byłem bardziej zadowolony.. chociaz omke bralem tylko 1 e3d, no i druga sprawa to zaczyłem przygodę z siłownią, gdy lekarz mi powiedzial że mam taką małą klatkę że muszę ją rozbudować, żeby nie mieć problemów, także wiecie.. pierwsze spotkanie z siłownią było może z 24 w łapie %) więc to też trzeba brać pod uwagę, nie każdy zaczyna od 35:) Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

Tomek1510

Wysłana - 05 marca 2010 19:31    Edytuj Cytuj
I co nikt nie pomoże??

Aras84

Wysłana - 05 marca 2010 22:03    Edytuj Cytuj
z omki nie byłeś zadowolony a sustę chcesz bić mimo że to jedno i to samo
zastanawiasz się pomiędzy enanem a prolką, a to jedno i to samo
poczytaj jeszcze trochę o tym co chcesz wbijać
Ekspert -

Tomek1510

Wysłana - 05 marca 2010 22:28    Edytuj Cytuj
poczytaj
http://www.sfd.pl/Omnadren_250_vs._Sustanon_250-t288414.html
przytoczę cytat:
" Wśród licznych ankiet, który środek jest lepszy wygrywa zdecydowanie Sustanon, pomimo prawie identycznej budowy, różnica jednego estra jest na tyle istotna, że Sustanon 250 uchodzi za środek lepszej jakości, który mniej zalewa wodą, więc masa zdobyta na cyklu jest lepszej jakości, jednak różnica w cenie jest można powiedzieć kolosalna(Omka 35zł za 5amp 250mg/1ml, Suska 15zł za 1amp 250mg/1ml) To jest tylko teoria, najlepiej sprawdzić oba środki w praktyce. "

A prolo albo enan bo z enana byłem zadowolony to jak sam powiedziales, to jest to samo :) Pozdrawiam.

Może macie własne propozycje?

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Co na następny cykl?

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.