Mam kilka kurzajek na stopie w tym jedna stara duza i chwilami uciążliwa.Bylem u dermatologa i przepisał mi maści zmiękczające i wyciągające.Po tygodniowym stosowaniu skierowanie na zabieg typu chyba wycinanie?Ale ja słyszałem o Ciekłym Azocie, ze jest dostepny w aptekach i ze jest nowoscia do usuwania kurzajek to prawda?
ja mialem pare i wyleczylem je chwastem, jaskółczym zielem, ma zolte kwiatki, lamiesz lodyge w polowie i smarujesz dziadostwo sokiem, po kilku takich zabiegasz kurzajki znikaja na dobre, powodzenia
1093205723000
VLAD.IV ZASŁUŻONY
Wysłana - 22 sierpnia 2004 22:18
A to nie jest taki sposób w stylu "pójdź o 12 w nocy na cmentarz przy pełni księżyca, zabij czarną kurę i spraw by jej krew kapała do srebrnego naczynia, potem obróć się 3 razy i ...." - bo tak mi wygląda?
Zmieniony przez - VLAD.IV w dniu 2004-08-22 22:19:11
członek-mafia.suple.hardcor.pl
1093205931000
kejt
Wysłana - 22 sierpnia 2004 22:29
nie, jaskolcze ziele faktycznie na niektore rodzaje kurzajek bywa skuteczne i jest nawet przepisywane przez dermatologow
1093206593000
Boofi
Wysłana - 22 sierpnia 2004 23:41
jaskółcze ziele - jak najbardziej skuteczny (oczywiscie eni ze wszystkim sobie poradzi) sposób naukowo opisany (glistnik jaskółcze ziele sie to zwie )
XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge "Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
1093210919000
Drzey
Wysłana - 23 sierpnia 2004 20:46
A jak nic nie pomaga to można wypalić rozgrzanym żelazem. W przeciwieństwie do zamrażania azotem prawie nic nie boli, oczywiście jak jest ostrożnie wykonane. Przypalić lekko na całej powierzchni i zostawić, po kilku dniach do tygodnia powtórzyć. Około trzech takich zabiegów i po kłopocie. Należy uważać aby nie przypalić skóry bo mogą zostać blizny.
Azot nie jest dostępny w aptekach, jest stosowany w gabinetach gdzie zabiegi zamrażania się wykonuje.
Drzey
1093286761000
Boofi
Wysłana - 24 sierpnia 2004 00:40
co do prypalania - teoretycznie nei polecam - wieksza mozliwosc powikłań ,,,
XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge "Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
1093300800000
SZCZYL
Wysłana - 01 września 2004 22:12
No ciekły azot jest dostepny w aptece ale jeszcze nie wiem czy sie zdecydowac?kurde kosztuje prawie 50zl i jest na 10 zabiegów a ja mam akurat okolo 10 badziewnych niszczycieli na stope jednej a na drogiej juz sie znalazla jedna!! co sie bardziej opyli kupic masci zmiekczajace i znieczulenie i isc na zabieg skrobania lub wycinania?? czy samemu azotem?