Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 15219 razy
słowa kluczowe: kurzajki 
Autor

Co na KURZAJKI

SZCZYL

Wysłana - 22 sierpnia 2004 14:27    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam kilka kurzajek na stopie w tym jedna stara duza i chwilami uciążliwa.Bylem u dermatologa i przepisał mi maści zmiękczające i wyciągające.Po tygodniowym stosowaniu skierowanie na zabieg typu chyba wycinanie?Ale ja słyszałem o Ciekłym Azocie, ze jest dostepny w aptekach i ze jest nowoscia do usuwania kurzajek to prawda?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 22 sierpnia 2004 14:30 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł
Olimp - Creatine Mega Caps

CENA: 68.31zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

kejt

Wysłana - 22 sierpnia 2004 14:30    Edytuj Cytuj
mozna wymrazac cieklym azotem (czkolwiek nie slyszalam, zeby taki zabieg mozna bylo robic samemu), albo wypalac laserem

SFD

Wysłana - 22 sierpnia 2004 17:04    Edytuj Cytuj

SFD

Wysłana - 22 sierpnia 2004 22:15    Edytuj Cytuj
ja mialem pare i wyleczylem je chwastem, jaskółczym zielem, ma zolte kwiatki, lamiesz lodyge w polowie i smarujesz dziadostwo sokiem, po kilku takich zabiegasz kurzajki znikaja na dobre, powodzenia

VLAD.IV ZASŁUŻONY

Wysłana - 22 sierpnia 2004 22:18    Edytuj Cytuj
A to nie jest taki sposób w stylu "pójdź o 12 w nocy na cmentarz przy pełni księżyca, zabij czarną kurę i spraw by jej krew kapała do srebrnego naczynia, potem obróć się 3 razy i ...." - bo tak mi wygląda?

Zmieniony przez - VLAD.IV w dniu 2004-08-22 22:19:11

członek-mafia.suple.hardcor.pl

kejt

Wysłana - 22 sierpnia 2004 22:29    Edytuj Cytuj
nie, jaskolcze ziele faktycznie na niektore rodzaje kurzajek bywa skuteczne i jest nawet przepisywane przez dermatologow

Boofi

Wysłana - 22 sierpnia 2004 23:41    Edytuj Cytuj
jaskółcze ziele - jak najbardziej skuteczny (oczywiscie eni ze wszystkim sobie poradzi) sposób naukowo opisany (glistnik jaskółcze ziele sie to zwie )

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Drzey

Wysłana - 23 sierpnia 2004 20:46    Edytuj Cytuj
A jak nic nie pomaga to można wypalić rozgrzanym żelazem.
W przeciwieństwie do zamrażania azotem prawie nic nie boli, oczywiście jak jest ostrożnie wykonane.
Przypalić lekko na całej powierzchni i zostawić, po kilku dniach do tygodnia powtórzyć. Około trzech takich zabiegów i po kłopocie. Należy uważać aby nie przypalić skóry bo mogą zostać blizny.

Azot nie jest dostępny w aptekach, jest stosowany w gabinetach gdzie zabiegi zamrażania się wykonuje.

Drzey

Boofi

Wysłana - 24 sierpnia 2004 00:40    Edytuj Cytuj
co do prypalania - teoretycznie nei polecam - wieksza mozliwosc powikłań ,,,

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

SZCZYL

Wysłana - 01 września 2004 22:12    Edytuj Cytuj
No ciekły azot jest dostepny w aptece ale jeszcze nie wiem czy sie zdecydowac?kurde kosztuje prawie 50zl i jest na 10 zabiegów a ja mam akurat okolo 10 badziewnych niszczycieli na stope jednej a na drogiej juz sie znalazla jedna!!
co sie bardziej opyli kupic masci zmiekczajace i znieczulenie i isc na zabieg skrobania lub wycinania?? czy samemu azotem?

Lipaa

Wysłana - 01 września 2004 22:19    Edytuj Cytuj
lepiej niech ci to ktos zrobi

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Co na KURZAJKI

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.