Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Co ma jeść 17 latek ważący 88kg

pympon

Wysłana - 07 października 2007 20:09    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam
Od października zacząłem regularne treningi na siłowni. Uczęszczałem już na nią wcześniej(ubiegła zima), jednak w wakacje cały efekt zszedł ze mnie(tak mi się wydaje).
Mam 17 lat 184cm wzrostu i ważę 88kg. Chciałbym wyrzeźbić swoje ciało, wiem jaki trening stosować jednak mam problem z dietą. Dużo już czytałem na ten temat jednak nie mogę się połapać w tym wszystkim. Kompletnie nie wiem co jeść w jakich ilościach, o jakich godzinach. Nie wiem czy mam schudnąć czy trzymać wagę;/ Bardzo proszę kogoś z ludzi którzy znają się na tym by mi coś podpowiedzieli :) Proszę wziąść pod uwagę to, że chodze do szkoły(8-15), ale trenuje 5 razy w tygodniu na siłce ew. 4xsiłka 1xaerob.

Z góry dziękuję :D

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 października 2007 20:40 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Stania

Wysłana - 07 października 2007 20:40    Edytuj Cytuj
Jesli czytales i nie znalazles to czytaj tak dlugo az znajdziesz.88 kg to troche duza waga jak na twój wzrost / staż , przynajmniej dla mnie.Wydaje mi sie wiec ze jestes obtluszczony.Na poczatek proponuje zastosowac l carnityne,jechac planem na rzezbe i sprobowac ulozyc jakas diete

Niech nas nienawidza tak mocno , jak sie nas lękają.
Kaligula

Pyra RMX

Wysłana - 07 października 2007 21:34    Edytuj Cytuj
ja przy 184 i wadze 84 jestem cholernie zatłuszczony to co dopiero przy 88.. jak dla mnie redukcja.. plan na rzeźbę + TSE + dieta

michal1504

Wysłana - 07 stycznia 2008 22:36    Edytuj Cytuj
dziwne....
ja ostatnio przytyłem ważę 82 przy 180 i nie mam wiele tłuszczu ale czuje znaczny przyrost siły.

tomkers

Wysłana - 07 stycznia 2008 22:45    Edytuj  Cytuj
no własnie to zalezy jak wygladasz moze wrzuc swoje fotki albo chociaz swojego brzucha;p...wtedy ci powiemy czy masz redukowac czy masowac...bo mozesz byc obtluszczony albo moze umieśniony;p???napisz cos

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Co ma jeść 17 latek ważący 88kg

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.