Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 813 razy
słowa kluczowe: kiedy  brac 
Autor

Co kiedy brac?

nervous

Wysłana - 19 grudnia 2005 19:14    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam HMB, glutamine, BCAA, aminokwasy i bialko
rano na czczo HMB, glutmina z dextroza. po sniadaniu biore aminokwasy.po obiedzie bialko. Pzed treningiem BCAA, po treningu BCAA i HMB, pol godziny po trneningu glutamina z dextroza oraz bialko.
aminokwasy łykam przewaznie przed albo po jedzeniu - zalezy jak mi sie chce, biore jkaies 10 tabl. po 2300mg dziennie.
cos nalezy zmieniac czy jest mniej wiecej ok?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 grudnia 2005 19:27 
W większości przypadków polecamy:

Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Universal Nutrition - Creatine micronized powder

CENA: 59.00zł
Nutrex - Lipo-6X

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

stódentkat

Wysłana - 19 grudnia 2005 19:27    Edytuj Cytuj
-hmb 3-4 x dzienne, cała dawka dzienna to ok. 3g (pi razy oko 40mg na kilogram masy ciała)
-aminokwasy przed śniadaniem; po treningu; max porcja to 10-12 gramów
-odżywka białkowa po treningu ok.30min; jako uzupełnienie posiłków niskobiałkowych

Istnieją trzy rodzaje kłamstwa: przepowiadanie pogody, statystyka i komunikat dyplomatyczny.
Specjalista -

nervous

Wysłana - 25 grudnia 2005 03:27    Edytuj Cytuj
czyli mam wszystko na czczo brac przed sniadaniem razem?
mozna na przyklad wsypywac glutamine do odzywki bialkowej?
czemu tak malo aminokwasow? oprocz okolo 23g dziennie w dni treningowe biore dodatkowo BCAA. na silowni slyszalem, ze aminokwasow mozna lykac prawie do woli, poniewaz sa dobrze przyswajalne...

lubien

Wysłana - 25 grudnia 2005 04:00    Edytuj Cytuj
napisz jakie dawki masz tego hmb czy 1 g czy 0,5

duzo i wszystkiego :]
[http://www.sfd.pl/temat291100/] -55dni ,2xKO by LUBIEN
[http://www.sfd.pl/TEST_%2D_Sports_One_Masa_by_lubien-t312770.html] - Test Masowy Sports One start 26.01.07

nervous

Wysłana - 25 grudnia 2005 06:06    Edytuj Cytuj
HMB mam 1g, ale chodzi mi tez o pozostale rzeczy, ktore biore.
rozumiem ze HMB mam brac 3g, ale co z tymi aminokwasami, ile ich w koncu brac? przed sniadaniem mam lykac amino, glutamine i HMB?

Haps

Wysłana - 25 grudnia 2005 11:03    Edytuj Cytuj
Odnosnie amino to sprawa wyglada nastepujaco..jak masz tabletki po 2gramy to lyka sie jedna tabletke na 10kg masy ciala..czyli jak wazysz 80kg to lykasz dziennie 8amino..np 3rano, 2 przed/po obiedzie, 3przed snem..a skoro Ty masz 2300mg to musisz sobie to podzielic odpowiednio, ale wyjdzie ok 7tabsow dziennie.

..::jestem bardzo wylewny..bo mnie boli..nie?::..;]

actiVe

Wysłana - 25 grudnia 2005 13:20    Edytuj Cytuj
aminokwasy w tabsach lykaj miedzy posilkami ok 10 gram na porcje (5 tabletek) przy zalozeniu ze tam ma 2 gr glutmaine rano na cczo z 5 gram po treningu 5-10 gram

SFD Team, na forum od 2002-10-05

nervous

Wysłana - 26 grudnia 2005 01:47    Edytuj Cytuj
ehh 2 zupelnie rozne wypowiedzi
raz mam lykac 5 tabletek na piorcje miedzy posilkami czyli conajmniej 30g wyjdzie a raz 2g na kilogram masy ciala... kazdy ma widze swoja teorie.

w pierwszym poscie napisalem co mam i prosilem o przykladowa suplementacje - jak ma konkretnie wygladac... troche sie gubie :)

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.