Cwicze na silowni juz kilka miesiecy i nie jestem zbytnio zadowolony ze swoich efektow.Wydaje mi sie, ze za malo waze [jakies 64 kg przy 180cm wzrostu] Zaczalem pic mleko w proszku i staram sie jest duzo pelnowartosciowych produktow. Kiedy pic mleko? rano i wieczorem? przed i po treningu? Prosze o odpowiedzi...
No dobrze Ci sie wydaje ze 64 kilo to troche malo przy Twoim wzroscie Mleko w proszku nie jest dobrym rozwiazaniem, a mleko (normalne ) czyli 0,5% mozesz pic w pierwszej czesci dnia, chociaz Tobie pozniej pewnie tez nie zaszkodzi. Przeczytaj te posty: http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=39176 - norton http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=50408 - kain Jak przeczytasz to uloz sobie dietke wrzuc i wrzuc ja do oceny. Mam nadzieje ze pomoglem :)
1050865632000
Marcinecki
Wysłana - 21 kwietnia 2003 10:38
WYPELNIJ PROFIL!
Jak cwiczysz? Kiedy? Mam trening, diete? Markowiec dal Ci linki do podstaw odzywiania. Zapoznaj sie, pomysl nad dieta, rozpisz i daj na forum to zobaczymy co Ci wyszlo.
______________________________ I want to be a better man Lord knows that I'm trying I want to keep the master's plan But sometimes things get wild Demons sleep with me in bed I can feel their fire When darkness gets around my head Sometimes I go blind ______________________________ Doradca w Odżywianiu
pierwsza by zobaczyc twoje oczy... druga, druga... by zobaczyc twoje usta... trzecia po to by zobaczyc cala twoja twarz...
A.W.O.L.
Ekspert -
1050914325000
berry
Wysłana - 21 kwietnia 2003 19:57
chuherko --> WYPELNIJ PROFIL
wazysz mniej wiecej tyle co ja przy podobnym wzroscie :P wiem co czujesz stary, tez za bardzo nie moge przybrac na wadze, mimo ze sie baaardzo staram, ale niedawno wzialem sie za diete i zobaczymy co z tego bedzie :)
Idąc ciemną uliczką nigdy się nie odwracaj.. Za wszystkie SOG`s z góry thx!
Idąc ciemną uliczką nigdy się nie odwracaj..
1050947873000
chuherko
Wysłana - 26 kwietnia 2003 22:14
No wiec ćwicze dwa czasem trzy razy w tygodniu mam taki trening:
biceps -uginanie ramion ze sztanga lamaną stojąc -uginanie ramion ze sztangielkami siedząc -uginanie przedramienia na wyciągu stojąc
Dzień 2
barki: -rozpiętki stojąc -unoszenie ramion ze sztagną stojąc
triceps: -uginanie przedramion na wyciągu stojąc -wyprost przedramien na wyciagu poziomym w pochyleniu do przodu
grzbiet: uginanie ramion do siebie na wyciągu lezac -uginanie ramion do klatki na wyciągu lezac
To mój program mniej wiecej :)
.
1051388093000
tiger_pl
Wysłana - 27 kwietnia 2003 04:43
CHUHERKO i BERRY ja moge powiedziec ze mialem podobny problem pierwsze co przestalem sie ty zadreczac a zaczalem bardziej dzialac bo stres temu nie pomaga a samoz siebie nie przyjdie wiec zaczalem sie dobrze odrzywiac. Zawsze jadlem "tony" jedzenia na sniadanie obiad i wieczorem, a tu okazalo sie ze problem nie tkwi w ilosc tylko kiedy i co. Wiec zmiejszylem ilosci jedzenia tych "ton" a bardziej patrzylem sie na to co jem i ja czesto. Od kad zmienilem moja diete ze zawsze rano bialko pozniej sniadanko lekkie wlasciwie staram sie zjesc cos slodkiego po proteinie zeby byly weglowodany:mleko poslodzone z platkami:gofry z dzemem itp.Ale trzymam sie zasady jak raz kolega z forum napisal rano oragnizm praktycznie wszytko wchlonie co tylko sie zje.Pozniej stram sie mniej wiecej jesc co 3 godziny nie dokladnie musza byc te 3 godziny jak 4 to nic sie nie stanie. Ale wazne jest zeby nie czuc glodu tylko ciagle oragnizmowi dawac dawke jedzenie i bron nie robcie jednej rzeczy jedzcie i siedzicie przed kompem albo tv to wm nie pomoze tylko tluszczyk urosnie i tyle musicie sie ruszac proste domowe zajecia, spacer z dziewczyna z psem poprostu zebyscie sie od czasu do czasu ruszyli z domu. I zawsze po teningu proteina obowiazkowo nawet mozecie sobie ja wczesniej rozrobic i wziasc do butelki po proteinie okolo 30min dobry posilek najlepiej cos z makaronem ja mamw domu caly zapas makaronu z serem, zupki expresowe itp. Tak zachowana dieta pomoze wam w krotce przybrac na wadze tylko nie spodziewajcie sie skutkow po 4 dniach na to trzeba okolo 1-2 tygodni zeby widziec rezultaty albo i dluzej zalezy kto jaki jest. I podstawa duzo wody nie gazowanej bo gaz cos tam hamuje przysfajanie bialka czy cos w tym stylu, wiem ze nie powinno sie pic gazowanego, a jak juz musicie wypic ulubiony napoj to wygazujcie i dodajcie lodu prawie to samo dla mnie przynajmniej. tak ze duzo wody szczegolnie po treningu zeby uzupelnic braki nie bojcie sie pic tak zeby was troche obciazylo w brzuchu ok to tyle z moich obserwacji. Jeszcze do tego dochodzi odpowiedni trening ale o to pytajcie specjalistow albo czytajcie posty jest tam tez jeden moj post gdzie pytalem o dobry trening na mase wiec milego przybierania na masie.
"Trzeba byc jak tygrys, miec respekt u innych ale byc silny"
1051411394000
berry
Wysłana - 27 kwietnia 2003 10:37
tiger --> SOG :) moze pomoze...
1051432651000
chuherko
Wysłana - 27 kwietnia 2003 13:22
Naprawdę zarabiste jest to ze taki koles jak ja zapyta o rade i inni mu pomogą. Jestem wdzięczny :) nawet znalazl sie ktos z podobnymi do mnie problemami, aha zapomnialem dodac ze mam 15 lat :)
.
1051442575000
berry
Wysłana - 27 kwietnia 2003 14:52
no to ja troszke wiecej, bo 17 :P i chyba jestem w gorszej sytuacji, ale wierze ze nam sie uda trzeba rosnac!!
1051447928000
tiger_pl
Wysłana - 28 kwietnia 2003 02:44
i oto chodzi czlowiek uczy sie na bledach ale mozna bledy takze ominac dowiadujac sie o nich od innych ludzi:)
1051490699000
Marcinecki
Wysłana - 28 kwietnia 2003 09:02
Trening taki sobie. A jak z dieta?
______________________________ I want to be a better man Lord knows that I'm trying I want to keep the master's plan But sometimes things get wild Demons sleep with me in bed I can feel their fire When darkness gets around my head Sometimes I go blind ______________________________ Doradca w Odżywianiu
pierwsza by zobaczyc twoje oczy... druga, druga... by zobaczyc twoje usta... trzecia po to by zobaczyc cala twoja twarz...