Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Pewnie temat był już wałkowany tysiące razy ale nie mam czasu zeby szukac w wyszukiwarce poniewaz mam dostep do internetu co pare godzin na krótką chwile, gdyż nie mam w życiu z górki. Dlatego prośbe kieruje do w porządku ludzi, którzy napisaliby mi z czym brac mete? Czy do tego wogóle jakies odbloki są potrzebne? słyszalem ze cos na wątrobe jest potrzebne (jak to brac?) Suplementy? Ile najdłużej moze trwac cykl? Jak sie bronic przed skutkami ubocznymi i spdkami? Prosze o odpowiedzi lub jakies linki. Z góry wielkie dzięki. Pozdro.
mogles ten czas pisania tego postu wykozystac w bardziej wartosciowy sposob kozystajac z wyszukiwarki.
napisze ci zarys ogolny
4-6 tygodni meta po 3-4tab dziennie. do tego sylimarol po 3-4tab dziennie -kupisz w aptese bez recepty. do tego kompleks witamin i mineralow np a-z z hiteca. do tego dieta uzupelniana proteina w proszku lub aminokwasami. po skonczeniu brania mety clomid na odblok 12 tabl. po 1 tab dziennie przez 12 dni. i cwiczyc cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc...
BORN TO WIN.
Ekspert -
1154520523000
sztajn
Wysłana - 02 sierpnia 2006 14:09
stanowczo ban sie nalezy!!!!!! Temat brania mety był wałkowany z 1000 razy!!! i myslisz chlopie ze przez Twoje lenistwo ktos sie bedzie fatygował zeby Ci rozpisac cykl na mete nawet niemasz abona zeby sie jakos odwdzieczyc...masz szczescie ze mam dobre serce i dam Ci link do cyklu http://www.sfd.pl/temat62248/
bo w listku jest 12szt. trzeba zjeśc wszystko żeby mama nie znalazła
Roman666
1154542192000
e0r
Wysłana - 02 sierpnia 2006 20:11
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi. [ON]
Ekspert -
1154542263000
yellow17
Wysłana - 02 sierpnia 2006 20:23
jedz duzo bialka bo meta przyspiesza synteze bialek/po 100tabsach nie trzeba brac odbloku/krusz tabletki dla lepszego wchlaniania/po cyklu wez kreatyne np.monohydrat to nie bedzie za bardzo spadkow/z meta mozesz wziasc propa/mete najlepiej 6tyg ale przy malych dawkach mozesz dojechac do 8 tyg ale nie za bardzo
niech moc zawsze bedzie z toba
1154543011000
_Bobas_
Wysłana - 02 sierpnia 2006 22:40
krusz tabletki...
1154551212000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 02 sierpnia 2006 22:50
napisalem 12 bo jakby sie skusil na 6 tyg 20mg ed to 12 bedzie w sam raz