Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 796 razy
słowa kluczowe: byscie  polecili 
Autor

Co byscie polecili

ViTold

Wysłana - 19 lipca 2004 20:23    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam wiele czytam na forum i probuje ulozyc jakis cykl dla siebie ale nie wie co bylo by dla mnie najlepsze nie mam zbyt dozej wiedzy w temacie dopingu jesli chodzi o ukladanie cykli jak do tej pory mialem jedynie mala konfrontacje ze wspomaganiem byla to kuracja z winstrolu w tapsach jakies 4 miechy tamu i teraz prozba do was co byscie mi polecili male info o mnie to 90/180 staz 3 lata na poczatku chcialem walnaj jeden ze standartowych cyklil deca+prop deca+wino itd sami wiecie jak one wygladaja ale teraz sam juz nie wiem co robic nie chce zbytnio zalac sie woda ani otluscic wiec czekam na wsze propozycje

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 lipca 2004 20:24 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

MAJOR RUSH

Wysłana - 19 lipca 2004 20:24    Edytuj Cytuj
Jeżeli nie chcesz się zalać to deca + wino + prop

Życie to jedna wielka impreza..... Śmierć phi.. to tylko afterparty

SFD

Wysłana - 19 lipca 2004 20:29    Edytuj Cytuj

Usunięty przez lifter za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.

MAJOR RUSH

Wysłana - 19 lipca 2004 20:31    Edytuj Cytuj
No takie coś też może być. Tylko po suście trochę go zaleje. Więc może jeszcze winko lub clen po cyklu

Życie to jedna wielka impreza..... Śmierć phi.. to tylko afterparty

SFD

Wysłana - 19 lipca 2004 20:51    Edytuj  Cytuj

Usunięty przez lifter za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.

pakman191

Wysłana - 19 lipca 2004 21:14    Edytuj Cytuj
hm zamiast tej susty lepiej prologata zapodac...

on
Specjalista -

Donio

Wysłana - 19 lipca 2004 21:18    Edytuj Cytuj
a mi się marzy
1-4 prop 100mg c2d
1-10 prola 300 c2d
i na koniec winko w tabsach 30 mg dz
albo sam prop z winem mniam mniam

Moderator działu Prawo i Ekonomia

Znawca -

Donio

Wysłana - 19 lipca 2004 21:19    Edytuj Cytuj
kufa prolo miało być 300 mg c5d

Znawca -

pakman191

Wysłana - 19 lipca 2004 21:28    Edytuj Cytuj
a mi prop wino i supera

on
Specjalista -

Donio

Wysłana - 19 lipca 2004 21:42    Edytuj Cytuj
wywalić mase i wyrzeżbić się z lekka. Realne ?

Znawca -

pakman191

Wysłana - 19 lipca 2004 21:48    Edytuj Cytuj
wino wino superka to jest zestaw dla Ciebie

on
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Co byscie polecili

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.