Witam ... Mam takie pytanie czy po zakończeniu A6W robi sie jakąs przerwe , czy ćwiczy sie potem już codziennie tak jak w ostatnim dniu cyklu? niedługo będe kończyć robic A6W no i Co Dalej? ... Z gory dzieki za odpowiedzi:)
Nie mam pojęcia ale prawdopodobnie musisz zakończyć po upływie 4 tygodni!!! A jakie masz efekty bo ja robie jush 15 dni i nic nie zauważam!!!
"Trudny dzieciak przetrwać musiał, by ten zły los wyp******ić..."
1143270103000
Gang555ter
Wysłana - 25 marca 2006 09:01
Po skończonym a6w 10 dni kompletnej przerwy (potem możesz zacząć robić jakieś ćwiczonka na brzuch), a jak chcesz a6w dalej robić to przerwa 6 tygodni.
1143273708000
Mariusz P.
Wysłana - 25 marca 2006 12:01
Ok Skończe a6w zrobie 10 dni przerwy ,potem zaczne robic jakies brzuszki... no własnie i jak minie te 6 tygodni to zaczynać znowu od początku ? czy codziennie robić tak jak w ostatnim dniu cyklu(czyli 3 serie po 24powt.) a co do efektów to dziś bede robił 20 dzień ... widze znaczną poprawe juz sie zarysowuje kratka na brzuchu... mam nadzieje ze po zakonczeniu cyklu bedzie jeeeeszcze lepiej:)
Rzeźba to podstawa=)
1143284490000
freesamen
Wysłana - 25 marca 2006 19:41
nie mozesz robic codziennie po 24 powtorzen bo to ci nic nie da.
bedziesz tracil ponad 20 min codziennie a efektow praktycznie nie bedzie.
poniewaz miesnie sie przyzwyczaja do takiego wysilku i nie beda juz reagowaly na to.
ta przerwa ktora ci proponuja w/w koledzy to dlatego aby rozstroic miesnie brzucha.
ta przerwa jest potrzebna.
a A6W jest efektownym programem dlatego ze caly czas (co 4 dni) zwiekszasz im il. powtorzen. (podnosisz stale poprzeczke) dlatego miesnie lepiej odbieraja takie cos