Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 2032 razy
słowa kluczowe: brzuchem 
Autor

Coś nie tak z brzuchem

alien_20

Wysłana - 30 lipca 2007 14:20    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, mam ostatnio problemy z brzuchem po prawej stronie na wysokości pempka obok biodra czuje jakby coś siedziało. Mam tak juz czwarty dzień. Z tym, że na początku w piątek zjadłem sniadanie i po nim trochę mnie bolało na całym brzuchu, później po treningu zaczęło mnie mocniej boleć na całym brzuchu i po prawej stronie. Zrobiłem sobie drzemkę i obudziłem się już tylko z bólem w prawym boku. Teraz już wogóle nie boli, ale czuć że coś tam jest, taki dyskomfort, takie rozpierające uczucie w tym miejscu. Apetyt mam tak jak wcześniej, ale specjalnie ograniczyłem jedzenie o połowę, żadnej podwyższonej temperatury, wymiotów, nudności czy biegunki. Stolec tylko taki rzadki, gazy normalne. Jak wstaję rano to nic nie czuję, ale w dzień się nasila, zwłaszcza przy zginaniu się i wykonywaniu jakichś czynności. Po jedzeniu też się nasila i czuć jakby w brzuchu się coś dziwnego działo. Z tym że to cały czas nie jest ból, tylko tak jakby rozpierało w tym miejscu bardziej. Byłem dzisiaj u rodzinnego i ten mi powiedział że jest coś w rodzaju nadwyrężenia jelita czy coś w tym rodzaju i przypisał jakies tabletki i nakazał dietę trzymać. Wyrostek wykluczył. A co wy o tym myślicie?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 30 lipca 2007 14:27 
W większości przypadków polecamy:

Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 30 lipca 2007 14:27    Edytuj Cytuj
Być może poniższy post będzie pomocny:

http://www.sfd.pl/temat340570/

Postaraj się w miarę dokładnie zlokalizować miejsce bólu. Urazy mechanicznego napewno nie było?

doping & zdrowie
Ekspert -

alien_20

Wysłana - 30 lipca 2007 14:38    Edytuj Cytuj
Właśnie ciężko to dokładnie zlokalizować, ale najbardziej prawdopodobne to na wysokości pempka po prawej stronie z 10cm. Na treningu robiłem wtedy tricpes, dokładnie prostowanie chantelki w skłonie do przodu i przy ttm zawsze mi się naprężał brzuch po prawej stronie, ale to chyba normalne.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Coś nie tak z brzuchem

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.