Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Coś pozmieniać?Długoterminowa rozpiska

Mag69

Wysłana - 12 lipca 2008 21:57    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam wszystkich.Właśnie skończyłem cykl animal mstak+a stak+a pak+storm+shock+zma pro.Jako że nazbierało mi się sporo supli chcę rozpisać to długoterminowo.A oto co mam:Animal pump x1,Animal stak2 x1,animal test x1,animal pak x8,N1-T x1,No-xplode x2,amped x1,shotgun x2,Dymatize NEW Xpand x1,storm x3,Magnesium Citrate x10.Testostro grow2 połowę opakowania.Chcę zrobić 2 tyg przerwy i po kolei:

1.
Storm 1 porcja 30 min przed treningiem/1 porcja po/NT 1porcja rano
A stak2 1 porcja 45 min przed treningiem/NT 1 porcja rano
A test 1 porcja z posiłkiem przedtreningowym
A pak 1 porcja 30 min po posiłku
2.
storm 1 porcja w dni nietreningowe
A pump 1 porcja 30 min przed treningiem
N1-T 2 kap przed treningiem/2 kap przed snem
A pak 1 porcja 30 min przed posiłkiem
3.
no-xplode 2-3 miarki 30/45 min przed treningiem/NT 1 miarka
A pak 30 min po posiłku
4.
Amped 2-3 miarki 30/60min przed treningiem
Storm 1 porcja rano, 2 po treningu/NT rano
Testostro grow 1 tab 3x dzień z posiłkami
5.
Shotgun 1 miarka 20/30 min przed treningiem
storm 1 porcja rano, 2 po treningu/NT rano
6.
X-pand 1 porcja 30 min przed treningiem,2 po treningu/NT 1 rano
---------------------------------------------------------------
omega 3 też cały czas będzie brana a Magnesium Citrate zawsze na noc będę zapodawał.I teraz pytanko czy coś pozmieniać?Może gdzieś zamiast storma dac zwykłe mono lub horse power?Prosiłbym o opinie co ewentualnie z czym pozamieniać itd.Z góry dzięki za odpowiedz,pozdro.

ps.mam też pytanko czy nie ma jakiś przeciwskazań np zapijać staka2 np stormem?bo ten cykl co teraz skończyłem tak w sumie robiłem i było si.Ogólnie dręczy mnie też pytanie co z posiłkiem bądz też gainerem potreningowym?odczekać jakieś 30 min od przyjęcia storma czy innego produktu czy też pic śmiało razem?

Zmieniony przez - Mag69 w dniu 2008-07-12 22:11:00

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 lipca 2008 12:47 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Creatine micronized powder

CENA: 59.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł
Ostrovit - WPC 80

CENA: 43.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

miętki JASZCZOMP

Wysłana - 13 lipca 2008 12:47    Edytuj Cytuj
strasznie dużo śmieci kupiłeś, nie szkoda zdrowia, jelit, żołądka?

szkoda moim zdaniem

po treningu porcja storma, gainera olej i dodaj do posiłku po treningowego, do posiłku a nie przed nim

chyba ze nie masz kłopotów z jedzeniem po gainerze.

reszta potem.

zdr

"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
Ekspert -

Banan ADMINISTRATOR

Wysłana - 14 lipca 2008 11:48    Edytuj Cytuj
no duzo tego troche, ale skoro juz masz i chcesz zjesc, to dawkowania ogolnie wygladaja ok , jakos nie widze potrzeb zmian, bo nawet jakbym ja cos (pod siebie) zmienil , to itak na koniec nie bedzie to mialo znaczenia

"Może gdzieś zamiast storma dac zwykłe mono lub horse power?"

ale po co? to i tak - patrz wyzej - nic nie zmieni w ogolnym rozrachunku, a tylko bedziesz sobie komplikowal jeszcze bardzie sytuacje z kolejnymi prochami czy kapsami

"czy nie ma jakiś przeciwskazań np zapijać staka2 np stormem?"
nie ma

"Ogólnie dręczy mnie też pytanie co z posiłkiem bądz też gainerem potreningowym?odczekać jakieś 30 min od przyjęcia storma czy innego produktu czy też pic śmiało razem?"

j/mietki
olalbym tego gainera po treningu, jak bierzesz po nim storma, a po prostu zjadl pozadny potreningowy posilek, chyba ze przerwa miedzy zakonczeniem treningu a posilkiem jest długa, to wtedy bralbym:
a) razem (storm+gainer) pod warunkiem by dało sie to wypic (smakowo)
b) osobono, storma pod koniec treningu, a gainera po np.przebraniu sie/ogarnieciu w szatni ;) czyli odstep z 15-20min okolo
Ekspert -

Mag69

Wysłana - 14 lipca 2008 12:04    Edytuj Cytuj
Dzięki panowie za odpowiedz,pozdro

marek.c I.H.S. TEAM

Wysłana - 18 lipca 2008 16:32    Edytuj Cytuj
czy nalezy rozumiec ze testujesz osobno x pand, amped , shot gun jako staki przed treningowe >? storma jako regenerator po treningu oraz glowny produkt majacy dzialac anabolicznie ?
zrozumialem ze kazdego dnia bedziesz przed treningiem bral inny produkt i obserwowal skutki jak sie cwiczy ?
sam tez testuje rozne staki przede treningowe , jednak biore je tydz do dwoch i wtedy wyciagam wnioski.
pozdr
mc

IHS TEAM
zapraszam do działu Progress
Specjalista -

Mag69

Wysłana - 18 lipca 2008 22:52    Edytuj Cytuj
Panie Marku.
Storma jak najbardziej chcę w tym właśnie celu użyć.Co do staków przed treningowych to mym założeniem jest wybrać coś co na mnie najlepiej podziała z tym że mam zamiar jak już dany produkt otworzę to dokończyć cykl na nim właśnie.Ogólnie to nie wiem czemu ale mało co mnie "kopie"ostatnio do animali ładowałem storma i shock-a x2 no i delikatna pompa się pojawiła,lata temu testowałem x-panda żadna rewelacja jak dla mnie zresztą jak i kilka innych produktów dlatego teraz chcę tyle różnych środków potestować by wybrać jakiś odpowiedni.Dużą nadzieję pokładam w no-xpode i no shotgun-ie choć myślę że najbardziej Ultimate NOX PUMP na mnie zadziała choc kto wie...Panie Marku a co Pan poleca?Pozdrawiam

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Coś pozmieniać?Długoterminowa rozpiska

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.