Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 180 razy ¬

Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Doping
Coś nie tak. 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: coś tak
Autor "Coś nie tak."   

Gidariel
 Wysłana - 9 luty 2010 10:26        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam, kolega prosil o napisanie tematu bierze 2 cykl mety pierwszy byl z 50 tabs teraz zakupil 100 ma ruska mete bierze ją z białkiem ma osłonki itp ale mowil mi ze kurczy mu się penis i ma gorsze popędy seksualne, pyta tez czy to normalne przy braniu mety i czy jego penis wroci do poprzedniego wyglądu, oraz czy ma przestać brać tą mete :/?

przyznaj SOG'a

Aras84
 Wysłana - 9 luty 2010 10:27      [zgłoszenie]

kurczenie sobie wkręca
libido może być mniejsze

Trening czyni mistrza...a chemia czyni cuda/OFF

przyznaj SOG'a ekspertowi

Adriandna
 Wysłana - 9 luty 2010 10:30      [zgłoszenie]

Niedawno był temat o "pomniejszonym sierżancie"..
Nic mu sie nie kurczy.

Jestem tym, kim jestem. Dzięki "nim" jestem człowiekiem .

przyznaj SOG'a

Gidariel
 Wysłana - 9 luty 2010 10:39      [zgłoszenie]

okej możliwe może jest przewrażliwiony :> ale siedzi koło mnie i mówi że przy pierwszym cyklu bylo all ok ale teraz w polowie drugiego cyklu zdaje mu się że zrobił się mniejszy i ciężej mu staje. To normalne?

przyznaj SOG'a

SZAKAL-77
 Wysłana - 9 luty 2010 10:52      [zgłoszenie]

jeśli chodzi o to 'stawanie' to coś w tym może być, ale wróci do normy, a jeśli chodzi o 'zmniejszanie' to nie ma takiej opcji :)

Jak nie po dobroci to pod chwytem !!!

przyznaj SOG'a

Gidariel
 Wysłana - 9 luty 2010 11:28      [zgłoszenie]

no tak może przez to zmniejszone libido jego 'wacek' nie jest w formie prawda?:D i poprostu ma lekkie spadki hah ;d

przyznaj SOG'a

SZAKAL-77
 Wysłana - 9 luty 2010 11:55      [zgłoszenie]

tak spadki

Jak nie po dobroci to pod chwytem !!!

przyznaj SOG'a

Cyborgt2
 Wysłana - 9 luty 2010 11:57      [zgłoszenie]

))

przyznaj SOG'a

Gidariel
 Wysłana - 9 luty 2010 12:25       [zgłoszenie]

co jest Cyborgt2?:D

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Coś nie tak.

<< etan+deca i wino+prop / Winstrol 100tabl, jak brać profesjonalnie >>

Podobne: SKUTKI UBOCZNE STOSOWANIA STERYDOW U OSOB NIEPELNOLETNICH | boldenon??? NIE dziękuje | Czemu nie idzie,skoro "walę" koks? | *SPAMerzy-Lamerzy,czyli wpadnij do nas,jeśli nie masz nic do powiedzenia* | wielki połów się szykuje - żaden leszcz się nie zmarnuje ***SPAM*** | Kto testa nie ukluje,ten zycia nie smakuje - Spam Dzialu 14''

Warto przeczytać: xpand przed meczem | chleb bialko | pusz and pull | odzywki bialkowe a redukcja tkanki tluszczowej | redukcja a bialkio | glutamina w nietreningowe | eglowodany | ja tez takie chce | wenger | reduxil | low carb myslenie | srednica taletrza | nanovapor jak brac | piotr nawrocki | agnieszka pszczola | tesc+meta+odblok | testosteron+metanabol | tesc+meta | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL