Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Coś dla Panów : Jaki typ kobiet ??

mimi-mimi

Wysłana - 23 sierpnia 2008 23:02    Edytuj  Cytuj
oj to wspolczuje, ja tez mam czasem z tym problem, nie mam figury modelki, ale staram cieszyc sie innymi rzeczami np. tym ze nie musze miec jakiejs tam diety i nie tyje, a prawda taka, ze kazda kobieta cos by w sobie zmienila - wzrost, nogi, brzuch..mam nadzieje, ze niedlugo ten brzuch Ci sie splaszczy...powodzenia

Maniek_M

Wysłana - 23 sierpnia 2008 23:07    Edytuj Cytuj
mimi-miminie chude nie podobaja sie mezczycnom tylko chlopczykom SKoro teraz jestes chyda. Jakbym postawil kolo ciebie kobiete o pieknej lini tali osy i fajnym biuscie ciekawe czy mialabys branie heheh

Zmieniony przez - Maniek_M w dniu 2008-08-23 23:10:04

Niech masa bedzie z wami ....:)

tomasz_77

Wysłana - 24 sierpnia 2008 00:28    Edytuj Cytuj
postaram sie nastepnym razem tomasz

Mimi-mimi, ok, czyli ja nie muszę się teraz starać i bardziej analizować informacji jakie przytoczyłaś. Fajnie bo akurat takie rozważania jakie kobiety podobają się mężczyzną i dlaczego tak jest to mnie trochę nudzą.

a jak ktos ma wyglad misiaka to zazwyczaj stwierdza, ze dobrze mu z tym, ale to nie prawda

hmmm, znaczy się dla Ciebie nie jest to prawdą.

Wniosek: gadanie o kobiecyh kształatach można sobie włożyć między bajki, facetom podobają się chude kobiety.

Szklanka86, uważasz, że taka jest prawda ??
może to być prawdą w odniesieniu do Ciebie i tych mężczyzn, którzy teraz się Tobą interesują.

Są różne gusty,
a poza tym to i tak można byłoby się spytać co to ma wspólnego z miłością.

A w kwestiach uogólnień to polecam przeanalizować jeszcze raz obrazeczek, który zamieściłem.

Pozdrawiam

mimi-mimi

Wysłana - 24 sierpnia 2008 00:41    Edytuj Cytuj
maniek ale ja nie uzalezniam swojego wizerunku od tego co podoba sie facetom, naprawde. dla mnie najwazniejsze jest to bym sobie sie podobala i dobrze sie z tym czula, bym mogla ladnie sie ubrac ot co. to nie ja rozpoczelam ten temat, ja jedynie wrzucilam ciekawostki co się Wam ogolnie niespodobalo i tytle. a tomasz rozumiem ze Cie to nudzipo za tym j

Dickmaster

Wysłana - 24 sierpnia 2008 01:18    Edytuj Cytuj
No a ja sie odseparuje ;]
Nie może być wyższa niż te 170 (najlepiej 165)
Chuda to pojęcie względne
"chude" to są modelki na wybiegu.
Ale lubie dziewczyny poniżej 50 kg

I nikt sie do tego nie przyznaje :P a duzo z nas takie ma już przekonanie

A to czy dla chłopczyków są "chude" dziewczyny", no to może i jest w tym coś racji, a może poprostu po 18/20 nabieraja więcej kształtów, i trudno taka znaleźć

Zmieniony przez - Dickmaster w dniu 2008-08-24 01:19:02

Nawet 100 tabletek mety nie zastąpi dobrej diety!!!

Insio

Wysłana - 25 sierpnia 2008 09:33    Edytuj Cytuj
mimi-mimi, a czy wlasnie to, ze podobasz sie facetom nie powoduje tego, ze sie dobrze czujesz?

mimi-mimi

Wysłana - 25 sierpnia 2008 09:39    Edytuj Cytuj
no po części tak, ale ważniejsze jest dla mnie to jak ja sie z tym czuje, ja np. lubie nosic bizuterie i bede ja nosic bo tak mi sie podoba, jak sie komus nie podoba trudno a jak tak to fajnie, ogolnie to jestem zadowolona z tego jak wygladam, tylko brzuch mnie denerwuje i nad nim pracuje troche, pozdrawiam

asgard88

Wysłana - 25 sierpnia 2008 10:23    Edytuj Cytuj
niestety chyba kazdy ma jakas rzecz ktora mu sie nie podoba w wygladzie i trzeba sie z tym pogodzic i zaakceptowac to, sam z tym walcze a jesli chodzi o dziewczyny to naprawde bardzo rozne mi sie podobaja, nie ma ogolnego schematu jedyne co je laczy to wzost, nie zbyt wysokie

Ravyn

Wysłana - 25 sierpnia 2008 12:05    Edytuj Cytuj
Moim problemem jest brzuch , wszystko jest ok tylko to :( . Ale staram się coś z tym robić :P

Coś się kończy , coś zaczyna ...

asgard88

Wysłana - 25 sierpnia 2008 12:14    Edytuj Cytuj
wiec choc masz szanse cos na to poradzic wiec nie ma co sie przejmowac, ja niestety juz nie urosne ale pogodzilem sie juz z tym choc i tak ciagle nowe problemy pojawiaja sie:(

Odpowiedzi jest na 5 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Coś dla Panów : Jaki typ kobiet ??

Strony:  pierwsza  1  2  3  5   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.