Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Coś dla Panów : Jaki typ kobiet ??

mimi-mimi

Wysłana - 23 sierpnia 2008 22:10    Edytuj  Cytuj
ludzie ja to dodalam tak jako ciekawostke nie bierzcie tego tak na serio

Kaszubi

Wysłana - 23 sierpnia 2008 22:10    Edytuj Cytuj
Szklanka to z nosem to akurat jest sciema

Szklanka86

Wysłana - 23 sierpnia 2008 22:18    Edytuj Cytuj
A co? Masz duży nos? :D

tomasz_77

Wysłana - 23 sierpnia 2008 22:30    Edytuj Cytuj
Szklanka86, no to mnie rozbawiłaś (sog)

mimi-mimi, co do tych ciekawostek to nie wiem czy jakoś bardziej precyzyjnie podejmować temat. Bo parę rzeczy można byłoby tam zakwestionować.

Pozdrawiam

mimi-mimi

Wysłana - 23 sierpnia 2008 22:38    Edytuj Cytuj
postaram sie nastepnym razem tomasz

Benny Hill

Wysłana - 23 sierpnia 2008 22:45    Edytuj Cytuj
z tymi ciekawostakami podanymi przez mimi-mimi sie w większości zgodze.
Ja zwracam uwage głównie na proporcje u dziewczyn i na buzie, wzrost i wymiary jakoś mi są obojętne byle by nie były przesadzone ani w jedną ani w druga strone chociaż wydaje mi sie że szczuplejsza partnerka dłużej by zachowała atrakcyjny wygląd niż pulchna(tendencje do tycia po ślubie u kobiet). Nie zgodze sie że za wiele dziewczyn sie odchudza-odchudza sie za dużo dziewczyn, które nie muszą ale ogromna część dziewczyn, którym by sie to przydało nie zwracają na to uwagi.

mimi-mimi

Wysłana - 23 sierpnia 2008 22:49    Edytuj Cytuj
no benny tak to zazwyczaj jest, ze jak masz np. ładne mięsnie albo plaski brzuch to dbasz az zanadto, choć nie musisz, a jak ktos ma wyglad misiaka to zazwyczaj stwierdza, ze dobrze mu z tym, ale to nie prawda

Szklanka86

Wysłana - 23 sierpnia 2008 22:50    Edytuj Cytuj
Ja powiem tak: z autopsji:
jak miałam owe kobiece kształy (dodam, że nie byłam gruba- bo ważyłam średnio 52-54 kg- brzuch miałam paskudny, ale to do dzisiaj mi zostało)- duzy biust, tyłek itd, itd, nie miałam jednak cellulitu, rozstępów i poodbnych dziwactw- jakoś nie musiałam się odpędzac od mężczyzn.
Schudlam, straciłam rozmiar biustu, straciłam tyłek: czytaj: nie mam kobiecych kształtów- a teraz jakoś na brak zainteresowania ze strany płci przeciwnej nie narzekam.
Wniosek: gadanie o kobiecyh kształatach można sobie włożyć między bajki, facetom podobają się chude kobiety.

mimi-mimi

Wysłana - 23 sierpnia 2008 22:53    Edytuj Cytuj
no i widzisz szklanka jak fajnie masz teraz jestes i chuda i sie podobasz oby tak dalej

Szklanka86

Wysłana - 23 sierpnia 2008 23:00    Edytuj Cytuj
Nie mam fajnie- bo mam obrzydliwy brzuch i nie mogę jeść tego na co mam ochotę. Rok się męczyłam po to aby mieć nadal fałdy na brzuchu- z tą różnicą, że rok temu miałam fałdy i byłam szczęśliwe- bo w sumie akceptowałam się, teraz nadal mam fałdy i nie jestem szczęśliwa, bo mam problemy z akceptacją.

Odpowiedzi jest na 5 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Coś dla Panów : Jaki typ kobiet ??

Strony:  pierwsza  1  2  4  5   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.