Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 19167 razy
słowa kluczowe: clexane  alkohol 
Autor

Clexane a alkohol...

Persbc

Wysłana - 07 czerwca 2007 19:59    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Czy przy zmieszaniu tych zastrzykow przeciwzakrzepowych z alkoholem moga byc jakies niebezpieczne dla zdrowia efekty? Ktos probowal?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 czerwca 2007 21:49 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT

CENA: 4.49zł
Olimp - THERMO STIM

CENA: 33.00zł
Olimp - Vita-min Plus

CENA: 13.50zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 07 czerwca 2007 21:49    Edytuj  Cytuj
Pierwsza i przedostatnia wypowiedź w temacie z poniższego linka.

http://www.sfd.pl/Alkohol_i_leki-t227682.html

doping & zdrowie
Ekspert -

mcmd

Wysłana - 09 czerwca 2007 19:58    Edytuj Cytuj
zmieszanie clexane z alkoholem....hm...znaczy dodasz do heparyny alkohol, zmieszasz i wstrzykniesz sobie taki koktajl;) a serio - przyjmujac jakikolwiek lek, ze wzgledow bezpieczenstwa nie powinno sie spozywac alkoholu. kropka.

gnat8

Wysłana - 25 grudnia 2009 11:26    Edytuj Cytuj
Widze, że odpowiedzi kolegów nie wiele wniosły do tematu wiec ja sie wypowiem jako osoba bardziej kompetentna.

Od dwóch dni przyjmuję Clexane po ostrym złamaniu stawu skokowego i po upływie 2h od ostatniego zastrzyku wypiłem jedna tatre ale dość szybko. Nie odczułem żadnych efektów ubocznych. Zjadłem obiad, potem jedna pixe ketonalu forte i 2h pozniej dwie 50-tki wódki. Zero efektów ubocznych również. Do tego palilem Wszystko OK!

Ja mam 24 lata, 110kg, 185cm wzrostu i troche chemi zeżartej na koncie. Co do zastrzyków przeciwzakrzepowych Clexane gdyby były niebezpieczne w mieszaniu z alkiem to reakcja powinna wystąpić niezależnie od wagi. Bardziej ostrożnie podchodziłbym do leków przeciwbólowych które dostajemy na recepte bo mieszanie alku z nimi jest bardziej niebezpieczne ale jesli sie to robi z glowa można mieć niezła banie

gnat8

Wysłana - 26 grudnia 2009 18:41    Edytuj Cytuj
Edit 26.12.2009

Clexane u niektórych może podwyższać ciśnienie wiec najpierw zobaczcie jak działa na was jedno piwo albo jedna 50-tka czystej. Jeśli nie dostaniecie wypieków na twarzy i nie bedzie bolała głowa to można pić.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Clexane a alkohol...

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.