Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
witam chialby msie dowiedziec co wziasc na spalenie tluszczu (clen czy efedryna) zaczynam cykl ozywkowy weglowodany bilako kreatyna i do tego chce zarzucic jakis spalacz, bo mam tendencje (nie duze, ale sa) do pojawiania sie brzuszka cwicze 3 razy w tyg pozdrawiam i z gory dzieki za odp (te na temat :D)
Instalacje Elektryczne - Intra Elektro www.intraelektro.eu
co Ty chcesz spalić tłusz i jesz odzywki weglowodanowe to niezle masz w głowie
KOKS jest SPOKS
1140549797000
haito
Wysłana - 21 lutego 2006 20:27
wlasnie dlatego chce cos dolaczyc do tych suplow, aby nie przybrac w tluszcz.
1140550076000
haito
Wysłana - 21 lutego 2006 20:39
aaa i w tym linku nic nie jest napisane co lepiej spala ... wiec prosilbym o rade. chyba ze ktos nie wie sam jak co dziala to lepiej niech sie powstrzyma od komentarza pozdro dla tych co maja cos w glowie...
1140550768000
marek.c I.H.S. TEAM
Wysłana - 21 lutego 2006 20:45
clen powoduje stany lękowe ! ( przy duzych dawkach) efedryna - nie !
mc
IHS TEAM zapraszam do działu Progress
Ekspert -
1140551135000
rakswek
Wysłana - 21 lutego 2006 20:46
clen jest raczej dla bardziej zaawansowanych sportowców i na redukcji a jesli hcesz sie uchronic przed tyciem to małe dawki Eca powinny dac rade,nie tylko dlatego ze podniesie sie temperatura ciała,ale i zmniejszy sie łaknienie
************/
1140551217000
haito
Wysłana - 21 lutego 2006 20:49
wiem o dzialaniu clenu. a z pojawienie sie laknienia spowoduje mniejsze ilosci spozywanych posilkow, a na przybaniu masy tez mi zalezy
1140551368000
rakswek
Wysłana - 21 lutego 2006 20:51
do przedmówcy,bawiłem sie clenem i eca jednym i drugi srodkiem w duzych dawakch ale ze stanami lekkowymi sie niespotkałem
************/
1140551465000
haito
Wysłana - 21 lutego 2006 20:54
wiec co bys poradzil ?? obecnie mam w pasie 85 wieczorem, chialbym nie podwyzszyc tego poziomu, a nawet zjechac do 80 max tak na marginesie mam zamiar zjesc 5kg bialka, 5kg odzywy wegl-bialk, 600gr kreski, no i oczywiscie witaminki itp
1140551675000
haito
Wysłana - 21 lutego 2006 21:01
a tak w ogole, to prawda jest ze bez cwiczen samo spala ?? czy troche wysilki trzeba wlozyc ??