Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Staż treningowy dość duży około 3 lat , waga 100 kg wzrost 183 cm wiek 27 lat nigdy wcześniej nie jechałem na clenie i efedrynie i nie wiem jak to połączyć i kiedy zacząć jeśli poprzednie skończyłem tydzień temu ?!?!
skłaniałbym się ku efce... jakoś mało jest opinii że nie działa i raczej wszyscy chwalą, poza tym samopoczucie znacznie lepsze niż po clenie, na który niektórzy narzekają. Ale złotego środka nie ma, musisz sprawdzić na sobie sam. Clen - to co użytkownnik to inna opinia, od mega syfu do super spalacza... Osobiście wolę efkę z kofeiną - naprawdę niezłe efekty przy odpowiedniej diecie, dawce i aerobach. A Arsana brałem w tym roku i było bardzo bardzo dobrze...:-% oczywiście ciekawa jest też metoda łączenia ale nie próbowałem...jednak efkę zdecydowanie powinno się stosować bez przerw, przez dłuższy okres czasu ( patrz na posta w fitnesie - Efedryna FAQ )
Zmieniony przez - lessie w dniu 2005-08-29 12:53:16
lessie...po prostu lessie
Znawca -
1125312718000
leonstar
Wysłana - 29 sierpnia 2005 12:56
2 tyg clen 2 dni przerwy 2 tyg efa i abarot
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
Ekspert -
1125312973000
Yolaos
Wysłana - 29 sierpnia 2005 14:08
Panowie chyle czpke z glowy i dziękuję
pozdro
i niech moc bedzie z Wami !!
Yolaos
1125317317000
moregun
Wysłana - 29 sierpnia 2005 14:10
ja zrobilem tak jak mowi leonstar i po 2 miechach 12kg poszlo i jestem szczesliwszy aeroby dieta chemia i*****e sie o wiee lepiej teraz szykuje sie do powtorzenia tego
amatorszczyzna
1125317436000
Yolaos
Wysłana - 29 sierpnia 2005 14:17
ok a jak brac clen jest pakowany po 50 tabsów więc na 2 tygodnie jedna paczka , nie wiem ale czy to nie za dużo ....??
a jak efedryne , pytam jesli możecie powiedzieć moje parametry jak wyżej waga itd..
pozdro
Yolaos
1125317849000
adrian134
Wysłana - 29 sierpnia 2005 14:27
mowilem ci daj sobie siana z clenem narazie. efka za pierwszym razem dziala poteznie dokup do tego kofeinne lub termo speeda z olimpu i mega wypas. ale musisz dokupic tej efki przynajmniej ze 2 op. clena sprzedaj albo zostaw na pozniej
Efedrynę bierze się z reguły dwa razy dziennie, w całkowitej dziennej dawce od 20 do 60 mg. Niektórzy preferują dwukrotnie wyższą dawkę poranną od popołudniowej (na przykład 20 mg rano i 10 mg po południu). Najczęściej stosowanym schematem jest branie 20 mg efedryny i 200 mg kofeiny dwa razy dziennie i wszystkie badania potwierdzają że jest to idealne połączenie. ABY UZYSKAĆ EFEKT ODCHUDZENIA SUPLEMENTACJA EFEDRYNĄ MUSI STANOWIĆ JEDYNIE DODATEK DO DIETY O OGRANICZONEJ LICZBIE KALORII ORAZ PLANU REGULARNYCH ĆWICZEŃ FIZYCZNYCH. "